| MamaNegri a întrebat:

Simt că sunt lesbi! Ce sa fac? Nu vreau sa fiu o ciudată dar pur si simplu am o atracție mai mare pentru fete. Ajutor!

Răspuns Câştigător
| Wihox a răspuns:

Sa faci ce-ti place, asta sa faci. Daca esti lesbiana cauta-ti o fata.Da-i in **** pe ceilalti. O viata ai, merita sa o traiesti facand ceea ce nu-ti place?

18 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Poti sa fi bisexuala. Si sunt multi baieti care sunt atrasi de perspectiva. Sa am un amic si sa stau cu el la o bere si sa le vedem pe fetele noastre ca se inteleg foarte bine, asta ar fi un show pe cinste.

| VadTot a răspuns:

Incearca sa cunosti o. si vezi daca poti face dragoste cu ea!

| mihai69 a răspuns:

Păi stai așa! și mie-mi plac fetele, da' nu-s lesby! tongue
Lăsând la o parte gluma, la fel de bine e posibil să fii și bisexuală (majoritatea oamenilor sunt, doar că dintre aceștia, cei mai mulți nici nu-și recunosc latura homosexuală, nici nu și-o acceptă și de aceea nu avem noi idee cât de mulți sunt de fapt).
Mai ai timp să îți dai seama ce orientare ai, să te decizi înspre ce sex dorești să aibă partenerul tău de „nebunii" și altele din „sfera" asta. Deocamdată lasă lucrurile să meargă de la sine, explorează toate posibilitățile.
Și nu, nu ești o „ciudată" dacă ai o altă orientare sexuală decât majoritatea. Ciudați sunt de fapt ei, că nu pot înțelege și accepta pe cei ce sunt diferiți. De aceea e bine să nu faci prea multă „reclamă" cu asta, dar nici să nu cauți să-ți reprimi înclinarea - e ceva programat genetic în noi și orice tentativă de negare / schimbare are de obicei repercursiuni în psihicul celor care „se împotrivesc".
Trăiește-ți viața așa cum e și bucură-te de ea!

| Fatamuntilor a răspuns:

In intrebarea anterioara spuneai ca te simti atrasa de un baiat.
Probabil ca esti foarte tanara si nu ai invatat sa-ti controlezi sentimentele fata de persoanele din jurul tau.
Daca te plimbi cu prietenele tale asta nu insemna ca esti lesbi.
Nu trebuie sa te simti ciudata, multa lume in situatia ta!

| SkyPilot a răspuns:

Analizeaza-ti cu atentie trairile. Esti atrasa de fete ca in "vreau sa stau intre fete" sau ca in "vreau sa le simt, sa fac sex cu ele"? Ar trebui mai multa informatie.
Sa zicem ca este intr-adevar asa, daca asta este chemarea ta, o urmezi. Din pacate aceste lucruri nu sunt intelese si sunt condamnate asa ca va trebui sa fii discreta dar nu e un capat de lume, mai sunt si altele care se descurca.
Ar trebui mai multa informatie ca sa te putem ajuta. Eu traiesc intr-un oras unde orientarile diferite sunt "la vedere" si acceptate. Daca crezi ca te pot ajuta si vrei sa vorbim, ma poti contacta pe privat

| SkyPilot a răspuns:

Daca nu folosesti linkul albastru "RASPUNDE" la fiecare postare careia ii raspunzi, iese o varza si nu se mai intelege nimic. Plus ca acel link ii notifica pe cei carora le-ai raspuns. Presupun ca "OK" e pentru mine. Sunt baiat (scrie si in profil). Ultima postare ofera informatie mai relevanta, chiar eram curios pentru ca am vazut ce intrebari ai pus in trecut.

| rapp2020 a răspuns:

Lasa doar sa se intamplehappy

| Alex_Bodringa_1984 a răspuns:

Stai linistita, o sa intrii in lista mea neagra de lesbiene care m-au refuzat ca ele vor de fapt femei si nu barbati. lasand gluma la o parte. e o tara libera poti face ce vrei tu si ce simti tu ca e bine. ai o viata, si cand iti spun asta, vreau sa te gandesti exact la ce vreau sa zic. ai o viata dupa care nu o sa o mai ai, ai tinerete bucurate de ea cum crezi tu ca e bine pentru tine. apropo nu vrei sa experimentezi si cu un baiat? stiu ce fac mai multe lucruri decat face o fata

| MamaNegri explică:

Ok... Nu am cu cine vb despre asta! Nu am spus nimanui. Nu stiu ce sa fac!

| MamaNegri explică:

Dar cum sa vb pe privat?happy

| SkyPilot a răspuns (pentru MamaNegri):

Intre timp am vazut ca esti si tu junior la fel ca mine. Probabil ca voi fi senior in 7-8 zile. Daca vrei, te contactez atunci.

| MamaNegri explică:

Ok...

| MamaNegri explică:

Esti baiat sau fata? rolling on the floor nu serios. Doar de curiozitate.

| MamaNegri explică:

Nu stiu daca ma intelegi dar din punct de vedere sentimental imi plac baietii. Dar sexual fetele

| SkyPilot a răspuns (pentru MamaNegri):

Da, inteleg. Acum lucrurile par mai logice happy
Ar trebui sa incerci sa te linistesti un pic, nu e nici o drama iar problema (daca exista intr-adevar una) nu trebuie rezolvata pana maine.

| Zenithf a răspuns (pentru MamaNegri):

Exista o preferinta destul de comuna, sunt femei care sunt streight dar sunt mai atrase de fizicul unei alte femei decat de fizicul unui barbat. Mai degraba se uita la decolteul unei trecatoare decat la patratelele unui chipendale.

| Love_Flori_1995 a răspuns:

De ce zici asta? Da un exemplu prin care tu ai impresia ca te face sa fi lesbi happy

| dmmf a răspuns:

Nu esti o ciudata. Sunt o gramada de fete asa. E foarte normal. Fiecare cu ce-i place.