Sa par mai dur, daca nu il uiti definitiv pe baiatul din "visele" tale s-ar putea sa ramai fara nici unul, faptul ca actualul prieten/iubit a simtit lucrul asta nu e de bine, chestia asta sa-r putea sa il faca pe actualul indiferent.
Glumeste in iubire, dar nu iubi in gluma
Nu vreau sa par insensibila, dar cred ca ar fi bina sa traiesti viata reala, nu in imaginatia ta. daca exista ceva, in 4 ani de zile cred ca baiatul facea o miscare. nu iti lasa relatia actuala sa se duca pe apa sambetei pentru o iluzie si o coincidenta de zile. Faptul ca mama lui intreaba de tine poate fi pura curiozitate, iar daca ea te place nu inseamna neaparat ca te place si el sau ca el i-ar fi marturisit ceva mamei sale. Sora lui poate doar vrea compania ta, ce legatura are cu el? Nu prea vad multe sperante pentru tine si totusi tu esti indragostita de el. Gandeste-te bine la doua variante. Poti sa iti vezi de relatia ta si sa il uiti pe baiatul asta. Sau poti sa te desparti de prietenul tau si sa iti incerci sansele(adica sa faci tu primul pas ca vad ca el nu face nimic). Tine cont insa, daca reusesti ai putea descoperi ca nu va potriviti, ca nu e deloc cum credeai/sperai tu. poate cine stie, are si prietena in afara unde pleaca el mereu si chiar daca nu are va tebui sa te multumesti cu o relatie mai mult la distanta. vrei asa ceva? si daca nu merge, ramai fara niciunul. tu decizi daca merita. bafta! :*
Hei, dar tu ai prieten, vezi cand isi baga dracul coada ce se intampla? eu zic sa-ti vezi de relatia ta actuala, ti-ar place sa fi in locul prietenului tau si sa te pomenesti ca prietena face ochi dulci altuia? gandeste-te de pe acum ce-o sa patesti din partea mamei si sorei celui invatat sa mearga afara, o sa te urmareasca pasa cu pas si nu cred ca ti-ar place.Nu vreau sa faci intocmai ce am scris eu dar pune raspunsul meu si al Tynnei cap la cap si trage o concluzie
Sa fim iubiti si fara frica
Fraaaate ce-i cu textele astea? Am facut scurta la ochi si tot nu am ajuns la capat. D aia nu va suporta nimeni, k nu va mai puteti opri din palavrageala fara rost
Te-a bagat cineva in seama?
Daca ai prieten ramai cu el, daca ai fi in locul lui cum te-ai simti sa te lase asa peste noapte?