| Villy09 a întrebat:

Simt cum ma sting, sufar intruna si nu stiu ce sa fac. Dupa cum v-am zis, prietenei mele i s-a stricat cam acum o luna telefonul si calculatorul si ii e foarte greu sa intre pe internet si noi nu ne putem vedea chiar in fiecare seara.Eu sunt genul ala de baiat mai sensibil, care se indragosteste greu dar si cand o face, abia daca reuseste sa mai scape.Am nevoie de ea mai mult decat in mod normal, am nevoie sa o simt mereu, sa vad ca ii pasa si ca nu poate sta fara mine cum nici eu nu pot.Am dat tot ce aveam mai bun in relatia asta,am renuntat la o gramada de lucruri numai ca sa pot sta acasa si sa o astept sa intre,cand poate ea iesea in oras cu prietenele si nici nu se gandea ca eu o astept cu nerabdare sa imi zica un simplu te iubesc.O iubesc pe fata asta, mai mult decat orice, ador sa o strang in brate si sa se uite in ochii mei cu zambetul ala fermecator, dar am ajuns in situatia in care ma intreb daca pretul nu e prea mare.Nu prea am multe de facut, treaba nu prea am decat foarte putina care o termin repede si astfel imi ramane o gramada de timp liber, fotbal joc doar seara cand se mai lasa racoarea iar in restul zilei o astept pe ea, sa imi insenineze viata din nou.Doar dupa cum v-am zis, ea intra mai greu, si totusi cred ca ar putea intra ceva mai mult, azi facem 3 luni,sau faceam pentru ca nici nu stiu ce decizie sa iau. Vorbisem inca de joi sa stam toata noaptea impreuna,am asteptat-o sa intre si sa zica sa ne vedem pana acum o ora cand am aflat de la un prieten de-al meu care are o sora prietena cu ea,ca s-a dus la barul unei rude din alt sat si ca trebuie sa faca pe vanzatoarea,dar dupa cum v-am zis,eu am cautat-o,nu a trimis pe nimeni sa imi zica, nici n-a incercat sa dea un telefon de pe numarul unei prietene macar, sau sa ii spuna cuiva sa imi transmita, pur si simplu a plecat de ieri de cand ultimul mesaj a fost "

6 răspunsuri:
| Psihedelic777 a răspuns:

Offff....prietene.Belea cu dragostea si cu fetele astea.Ca fapt divers si eu sunt c-am in aceeasi situatie, chiar mai nasoala si crede-ma ca stiu cum te simti.Asta este, viata merge inainte. Spune-i sa va vedeti si ca aveti ceva foarte important de vorbit despre relatia voastra. Spune-i tot ce te deranjeaza, spune-i cat o iubesti si ceea ce simti. Spune-i ca simti ca te lasa balta si ca te evita. Vorbeste sincer cu ea, apoi vezi si tu cum reactioneaza.Si mie imi vine sa mor in situatia asta si pur si simplu simt ca traiesc degeaba si ca zilele trec mult prea greu.E bine totusi ca poti da de ea, deci profita de oportunitate si vorbeste cu ea. Daca te iubeste cu adevarat te v-a intelege si v-a incerca sa te faca fericit, daca nu...atunci asta e, o sa treaca la un moment dat.sunt milioane de fete in lumea asta care asteapta un baiat asa ca tine.Chiar pari un baiat de treaba si e bine ca esti mai sufletist si sensibil(problema e ca poti suferii foarte tare daca pui prea mult suflet, dupa cum ti-ai dat seama). Imbarbateaza-te putin si da piept cu toate problemele.O sa fie bine crede-ma.Intr-un fel sau altul o sa se rezolve toate, asta iti pot garanta.Ti-am zis, du-te si vorbeste cu ea, e cea mai buna solutie. Daca mai ai nevoie de ajutor sau sa vorbesti despre ceva, imi lasi mesaj.Iti urez multa bafta prietene si stai fara grija ca totul v-a fii binehappySaluthappy

| Floricikmov a răspuns:

Intr-un fel ar trebui sa o intelegi si pe ea, poate chiar nu a putut poate ca daca tu nu ai treaba ea are si nu a avut timp sau cum sa te sune. Poate este intr-o situatie mai dificila si nu aputut sa te contacteze. Incearca sa mai astepti si dupa aceea vei vedea ce se mai intampla sau poate ea prin a inceta sa nu te mai caute a pus punct relatiei.

| VlaaaadXD a răspuns:

Mama frate cred ca va trebuii sa uiti de ea, ai inceput sa scrii romane pe TPU laughing haide vezi incearca sa razi, iesi cu prietenii p-afara ceva...

| avy a răspuns:

Cam in aceeasi postura ma aflu si eu, dar mai grava. Eu am o relatie de 2 ani jumate cu o fata si simt cum totul mi se taie de sub picioare, 2 ani jumate de relatie serioasa ducandu-se pe apa sambetei...E greu, sincer. Am pus si eu subiectul in dezbatere. Cred ca pana la urma e vorba de incredere reciproca si nu fa prostia s-o coordonezi. Daca vrea sa te vada, o sa vina ea la tine, daca nu, nu=ti ramane decat sa te milogesti de ea, ceea ce cred ca intr-un final se va ajunge la despartire. Depinde de fata, daca e o tipa mai rebela, las-o sa-si faca de cap. Las-o cateva zile, o saptamana, n-o baga prea mult in seama, si vezi daca te cauta, daca nu...asta e.

| anamary a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-ti gasesti un hobby,un grup de prieteni,si ceva de facut.
Nu este treaba unei iubite sa te distreze,sa vorbeasca cu tine cand ai tu chef.
Pentru aste exista PRIETENII.Tu esti dependent nu doar de "zambetul ei" ci si de atentia ei,de timpul ei, de parerea ei. Inteleg ca o iubesti si e normal...dar pentru tine ea trebuie sa fie mama ta,cea mai buna prietena,iubita ta,psihologul tau, confidentul tau, clovnul tau, trofeul tau, etc.NICI UN OM NU POATE FI TOATE ACESTEA LA UN LOC.Atractia si iubirea moare cand intervine monotonia! Ai observat ca atunci cand lipseste iti este dor cel mai mult de ea iar atunci cand revine, ti se pare raiul pe pamant? Ei, la fel functioneaza si ea! Si tu pari mai atragator dupa ce lipsesti o zi din viata ei, dar cum sa se mai bucure, ce sa-ti mai povesteasca cu entuziasm daca tu stai cu ea tot timpul.Ea are hobby-urile si prietenii ei....are o viata plina! Si tu ar trebui sa ai! Gaseste ceva de facut,gaseste-ti o pasiune si nici nu vei sti cand trece timpul iar apoi ii vei putea povesti ce misto ti-ai petrecut ziua, facand-o curioasa si uimita de viata ta!
Problema voastra nu e lipsa de iubire, ci MONOTONIA si DEPENDENTA TA.
Daca nu te iubeste va pleca oricum... daca vrea sa te insele o va face si cu tine de mana! Dar daca te iubeste se va bucura ca iti traiesti viata ta personala la maxim! Pune-ti intrebarea:daca ea e viata ta... daca se intampla sa plece tu nu vei mai fi in viata, vei fi un om care doar respira, fara prieteni si pasiuni si obiective de atins?

| cristimihailov a răspuns:

Prietene. S-a dus.
Stai linistit. A plecat. Nu se mai intoarce.