Da,ai scris mult.
"totul din cauza lui"-chiar e vina lui? cui nu i-a pasat,cine a lovit,cine a promis? el.
cine a acceptat,permis si crezut? tu.
oricat ai iubi o persoana,ti s-ar face scarba daca ar da in tine, daca esti femeie in toate mintile
cautam vina, dar nu vedem greselile noastre.mereu cand se termina o perioada.la tine nici nu s-a terminat,o tii aprinsa inca in tine,si inca esti dependenta de ceva ce nu mai e... ati fost niste copii cand v-ati cunoscut,el s-a schimbat mult,a fost plecat,nu-i stii motivele nu stii nimic,te-ai hranit degeaba cu amintiri, cu sperante, si...pentru ce? el nu mai e cum il stiai tu
Nu mai spera sa se schimbe...nu pentru tine.
asta nu mai e iubire, e boala.
Intradevar este trist pentru tine dar eu o voi rezuma mult mai scurt si mai gandeste-te la asta: El nu te iubeste, uh te ti dupa el vazand astea iti mai acorda catusi de putina afectziune. Uite eu inteleg ca l-ai iertat atunci cand te-a inselat dar acum daca sti ca el nu te mai vrea ce mai asteptzi de la el? Niciodata nu vei mai fi cu el pentru ca el nu te place stiind ca in fiecare relatzie exista unul care iubeste si celalalt care se lasa iubit e ok dar el iubeste pe altcineva si pe tine nu mai da 2 bani din pacate.Lasa ironiile la o parte dar si pe el pentru ca n-are rost, cand iti vei gasi si uh pe unul care sa iubesti si sa te iubeasca la fel iti va fi mult mai bine!
Sper ca te-am fost de ajutor!
pa, pa
Trebuie sa recunosc ca mi-ai facut sa lacrimez, mi-ai rascolit prin ganduri. Chiar daca nu are legatura cu subiectul vreau sa iti spun ca scrii frumos. Revenind, barbatii nu stiu CUM sa isi ia adio, iar femeile nu stiu CAND. Asta e valabila si la tine, sau ma rog e valabila in cadrul relatiei tale. Si mai e si un fel de "ochii care nu se vad se uita" e normal ca el, baiat fiind, sa treaca mai usor peste tot si sa te lase pe tine singura, dar asta nu inseamna ca nu te iubeste, poate nu mai stie cum o sa o arate. Poate ca asa e el mai indiferent, nu stiu. Oricum ai putea incerca sa ii arati ca esti puternica si poti sa treci peste, poate pe el il bucura faptul ca tu esti suparata si el isi traieste viata in continuare, creste orgoliul in el. Demonstreaza-i ca nu-i asa chiar daca il iubesti, vei dovenid ca esti mai puternica decat arati si in modul asta se va trezi si el, se va trezi cand tu nu vei mai avea nevoie de el, si e de doua ori mai bine pentru ca o sa treaca prin ce ai trecut si tu, un fel de psihologie inversa. Revino la viata ta sociala, depindem de oameni, traim cu oameni ai sa vezi ca e mai bine, ei te vor ajuta. Cunoaste alte persoane detaseaja-te de trecut, nu poti sa taiesti in trecut orice om normal traieste in prezent, refuz sa cred ca tu nu esti un om normal. Ai grija de tine! Sper ca ti-am fost de ajutor .
Diferenta de varsta care e? Cred ca e cam imatur el si tu fiind mai mare de asta induri atatea! Nu prea stiu ce sfat sa-ti dau, chiar nu stiu!
Am avut răbdarea să citesc toate rândurile care le-ai scris aici. dar am realizat că nu te prea merită. după toate câte le-ai făcut pentru el, ca la urmă nici măcar în seamă nu te ia, nu cred că e corect. Tu meriţi ceva mai bun, meriţi un alt baiat pentru tine, unul care să te iubească la fel cum îl iubeşti şi tu, cineva cu care să stai împreună, şi să nu te mai saturi, să vrei să fii mereu doar cu el. Ce rost are că tu îl iubeşti şi te gândeşti la el cu atâta entuziasm, iar lui, poate nici măcar nu-i pasă de sentimentele tale. De ce să-ţi faci rău, când poţi măcar avea o şansă la mai bine? De ce să îţi iroseşti iubirea, pe cineva care nici măcar nu-i pasă de ea? Încearcă să-l uiţi, poate şi-a găsit pe altcineva, cu care îşi împarte sentimentele, doar că nu vrea să îţi zică ţie, cu gândul că poate te-ar răni şi mai mult. nu ştiu ce să zic. Dar părerea mea e să încerci să-l uiţi, dacă tot nu se mai poate. băieţi sunt mulţi, şi poate o să găseşti unul care o să te preţuiască la adevărata ta valoare, cu care o să împărtăşeşti aceleaşi sentimente, şi cu care o să-ţi fie mult mai bine. Sper că te-au ajutat sfaturile mele, şi baftă în ceea ce faci! Ai grijă de tine
Pui,dragoste cu sila nu se poate,e clar ca nu te iubeste si nu te merita,orice ti-am spune noi probabil ca tu vei lua in considerare dar tot ce stii tu vei face,tot veri ramane cu el dar nu stiu daca el mai este cu tine,si eu iubesc mult,de la cer la pamant si inapoi, nu-ti pot explica cat de mult, dar asa ceva nu m-ar putea tine langa el nici moarta.trebuie sa-l lasi in pace, mai mult te chinui sa faci relatia sa mearga decat sa te bucuri de ea.ai grije de tine, daca mai vrei sa vb da-mi mesaj
Probabil nici nu mai folositi contul asta de pe TPU, a trecut mult timp de la postarea mea si raspunsul dumneavoastra.inca sunt in aceasta relatie daunatoare, am ajuns chiar sa plec in Anglia pentru el, sa stam impreuna...sunt de 6 luni departe de ai mai parinti si prieteni si a fost bine pana acum.nici acum nu e rau, dar cred ca incep lucrurile sa scartatie...tin sa cred ca m-am mai maturizat si privesc lucrurile altfel, desi cateodata ma inteapa ceva in suflet cand privesc cate trecut si poate catre partea intunecata a viitorului.
Buna,mi-au dat lacrimile citindu-ti povestea. E trist...dar asa cum spuneai si tu " nu merita ". Daca in 3 ani de zile nu s-a schimbat si nu a realizat ca il iubesti, cu siguranta nici nu o va face prea curand. Parerea mea e sa devi nepasatoare,. indiferenta, oricat te va durea si oricat vei avea tendinta sa il cauti. Indiferenta doare cel mai tare. Cred ca l-ai asteptat prea mult ca sa mai continui. Da-i un sms si spune-i tot ce simti si tot ce a pierdut. Nu merita sa iubesti pe cineva care pur si simplu cand ai nevoie de el iti intoarce spatele. Exista persoane care pot fii exact cum vrei tu. Gaseste-ti activitati care pentru moment sa te faca sa nu te mai gandesti la el, fa-ti amici noi. Distreaza-te cu ei. Cumpara-ti un animalut de casa si iubeste-l la fel de mult ca pe respectivul baiat. Sigur te va face fericita si iti va rasplati dragostea. Incearca sa te impaci cu gandul ca viata nu e totdeauna asa cum speram noi ca e.sau ca va fi. Trebuie sa trecem prin anumite lucruri cu capul sus,chiar daca ne doare ingrozitor! Ca atare, fii tare! Nu te mai lasa doborata de orice. Esti tanara, ai o viata inainte pe care o poti trai langa cineva care te poate iubii cu adevarat! nu care te inseala si te bate! Nu mai renunta la un prieten pentru un iubit care vezi ca nu merita... Sper ca sfaturile mele te vor ajuta intr-un fel sau altul si vei reusi sa iesi din starea asta si sa treci cu bine peste tot!
Mult noroc in tot ceea ce iti propui si totdeauna fii tare! Vei avea mult de castigat!
O poveste de dragoste frumos la inceput.dar la sfarsit ti se inmoaie picioarele asa sunt si eu adica aproape. eu am o relatie de 1 an si prietenul meu si daca pleaca pana la magazin imi zice si eu ii zic tot el este tot pentru mine si eu tot pentru el dar intr.o relatie trebuie sa existe si acea BITCH. Daca nu ar exista asa ceva iti spun sincer relatile ar dura toata vita si dincolo de ea nu te critic sau sa iti zic dc ai indurat atat dc ai plans daca lui nu ii pasa asta este iubirea si cine nu o intelege inseamna ca nu a iubit vrodata