Măcar să-mi răspundă când le întreb ceva dar nici asta nu se mai întâmplă și culmea ca eu aveam o părere foarte bună despre femei, în special cele mai tinere dar acum chiar nu mai știu ce sa cred.
Cum vorbesti cu ele?
Normal, zic eu.
Poate esti prea disperat, fi mai indiferent fata de ele, adica nu sa fi antisocial, dar nici sa trimiti o mie de mesaje unei fete, unu singur e destul daca vrea sa vb raspunde ea, vezi de fete de nivelul tau
Pai nu asta e cazul. Deci conversam și la un moment dat nu mai răspundeau. Cred ca le plictiseam.
Lipsa unui interes depinde de timpi de raspuns
Pai, cum sa-ti raspunda la fața aia?
Ele sunt cele care n-au o parere foarte buna despre tine.
Să răspundă la mesaj. Dar fetele de azi numai răspund la mesaje. Poate daca ai poze cu tine langa vreun BMW si un Rolex la mâna. Altfel primești seen și block.
Desi toti care au iubita au BMW si un Rolex la mâna?
Daca nu au, poate au bani sau scula mare
Incredibil, desi au penis ca cei din congo sau multi bani, e greu sa acceptam adevarul, e mai usor sa dam vina pe fete
Fetele nu le raspund la mesaje disperatilor, afemeiatilor, bagatorilor in seama pe net, care cred gresit ca merita atentie din partea unei fete.
Lasa ca la fel e si in viata reala. Le bagi in seama, se uita urat la tine si pleaca. Deja sunt scârbit
Aștept sa fie la fel de frumoasa în realitate cum este si în pozele de pe Facebook. Acum doar efectele din aplicații ce le fac frumoase. Iar Snapchat e tare periculos, din barbat poți baga filtru de femeie.
Esti baiat fata?
Ce asteptari ai? sa faci sex cu ea? relatie? hai fi direct cu tupeu sau preferi sa fi catelusul ei?
Scuze ai avatar ca alt user ca culoare
In putinele ocazii cand am vorbit (tot timpul in anonimat) nu vorbeam de sexualitate, ci de alte probleme, framantari din viata personala. Desigur eu ca baiat, mai incercam sa bat apropo-ul la sexualitate, dar totul se rezuma la atat, ele imediat schimbau subiectul.
In cazul asta vrei sa iti distrugi orice sanse ai avea? Pe net Nu prea merge si eu sunt mai asocial, dar sunt constient ca la nici una nu-i prea place sa auda problemele si flirturi de multe ori penibile, e mai usor sa pastrezi un aer misterios si sa le faci pe ele sa se "deschida" sa fii un bun ascultator, sa se simta confortabil ca la nici una nu-i place sa se simta presata. Cu femeile din cate am observat trebuie sa stii cum vorbesti, nu ce vorbesti. Dar si aspectul fizic e un factor extrem de important.
Depinde.
Nu putem generaliza.
Cu unele socializez doar asa, de dragu de a socializa cu cat mai multe fete.
De la o alta fata vreau sa obtin niste lectii de fotografie si poate un sarut.
Cu una vreau sa mananc o pizza (e prea matura pentru mine, iar asta ma sperie, dar e frumoasa, merge de o pizza)
Cu o tipa o aventura. (Imi plac picioarele ei )
Cu o alta, mai multe aventuri (Bine, e foarte foarte de treaba tipa, as lua-o si de sotie, desi si pe cea de care ziceam ca as saruta-o as lua-o)
Iar cu altele, nici eu nu stiu ce vreau de la ele
Mda, ceva de genu.
Dei probabil nu o sa obtin nimic de la ele, nu sunt atat de insistent.
Asteptarile mele sunt pentru mine si nu in viata virtuala asa ca sa mai lasam un pic netul asta ca ne a cam prajit, sfatul meu