Si de o parte si de alta, vor exista niste riscuri.De preferinta ar fi sa NU se incerce, asemenea contact sexual... Dar, daca este o necesitate, ce pot sa-ti spun, fiecare decide.Stau acum si ma gandesc, unde mai este placerea?
N-as face asa ceva, pentru ca mi se pare scarbos si orice fata cred ca simte asta.practic nu exista igiena maxima in zilele alea si nahh, e nasol, plus ca trebuie sa ai grija, poate fata are dureri menstruale, nu se lubrifiaza, etc...
Nu este recomandat, dar acum fiecare cu ''prejudecatile'' lui!
Buna.
nu e nicio problema cu sexul la menstruatie, mai ales daca te protejezi.
am incercat. a fost bine.chiar mai bine ca celelalte dati.
si nu au fost probleme.
chiar mi s-au diminuat durerile de burta
Am facut asta de cateva ori, de ce ar fi o problema? Bine, in primele zile, cand fluxul menstrual e destul de abundent nu e prea placut, de ce sa nu recunoastem ca ar fi putin ciudat, poate doar in dus, dar in rest mi se pare cat se poate de ok. Ti se mai relaxeaza corpul, nu mai ai asa intense crampele.Toata treaba e ca si partenerul sa fie de acord, sa stii ca e in regula si nu i se pare ceva dezgustator, astfel ca amandoi sa va puteti simti bine.De riscuri, sincer, nu am auzit nimic, exceptand un anume discomfort psihic[ideea ca esti'murdara', dar daca si partenerul stie sa te faca sa te simti bine si relaxata, asta pica din start] si faptul ca te dor ovarele dupa actul sexual, dar asta cred ca depinde de persoana, pe mine, personal, nu m-au durit niciodata ovarele, cu atat mai putin dupa.
Pe criza asta da...numai dau banii pe lubrifiant glumeam sa fim seriosi daca tipa e buna cine nu vrea?
Eu as face, insa el n-a vrut.Hmmm...ramane oralul sau analul e ales.
Bafta.
AAAA stai sa ma gandesc NUUUUUU ba cretinule ce intrebare de prost ai mai pus si tu
La menstruatie? Blehh si fata si pentru baiat! adica sa fim seriosi... tot te murdaresti.
Si sincer nu cred ca la un baiat i`ar place sa aiba "jucaria" rosie dupa "joaca". Asta e parerea mea.
Daca ajungi sa faci sex in timpul menstruatiei inseamna ca esti disperat/a. Nu cred ca as face asta vreodata.E scarbos!
linarkfts întreabă: