| Adrian1997 a întrebat:

Sincer nu mai stiu ce sa ma mai fac.Eu m-am saturat de raspunsurile astea de pe TPU puse aiurea! Unii dintre cei care mi au raspuns au facut-o in batjocura si nu vad din ce cauza! In loc sa ajutati omul cand are nevoie voi va radeti de el. Vi se pare normala chestia asta?

Răspuns Câştigător
| PotatoMustDie a răspuns:

"Scopul unei glume nu este de a degrada fiinta umana, ci doar sa-i reaminteasca ca este deja degradata" (George Orwell);

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca te uiti cu atentie,vei vedea ca sunt si foarte multe intrebari puse in batjocura. Unii glumesc, unii chiar vor sa ajute, cum ti-e norocul.Reformuleaza intrebarea ta si cere seriozitate la raspunsuri.Se vor gasi persoane sa iti raspunda serios.Incearca.

| pwp a răspuns:

Nu mi se pare normal, dar asta e TPU...

| pinkflower a răspuns:

Stai linistit nu numai cu tine fac asa ci cu tot restul. Asa sunt unii oameni, n-ai ce face decat sa ii ignori si sa nu te puni cu acesti specii de oamenilaughing.

| zizzu8 a răspuns:

Unii de cred prea destepti, cred ca le stiu pe toate si li se par prostii, care altora le'ar fi de folos un raspuns bun...asta e lumea, prea am visa cu ochii deschisi daca am spera sa se schimbe ceva in bine.
happy te salut!

| RoxxuInna a răspuns:

Nuh deloc, dar sunt si oamnei asa

| buBuzZyK a răspuns:

Nu dar asa sunt unii oamenihappy