| Mihai_3714 a întrebat:

Sincer nu prea stiu ce este cu mine. Ma simt foarte prost pentru ca niciodata nu am avut noroc in dragoste.
1) De exemplu am fost la un concurs de inot in Arad ( eu sunt din Bucuresti) iar acolo am cunoscut la un liceu o fata si m-am prezentat, am vorbit si de atunci ne vedeam cam in fiecare zi. A trebuit sa plec in Buc. inapoi si amandoi ne-am simtit foarte prost mai ales eu pentru ca stiam ca imi place de ea foarte mult, este desteapta si as-i da oice doar ca sa ma mai plim cu ea 5 minute. Am trecut peste dar defiecare data cand vb pe mess cu ea ma simt foarte prost.

2) Imi place de o fata, ea este in liceu cu mine iar de cand a aflat acest lucru nici nu imi mai zice ``Buna``...

3) Alta fata care a aflat ca o plac ma evita. Am intrebat-o daca vrea sa iesim undeva Sambata a spus ca are treaba si de dimineata pana la 13:00 a stat pe mess...

4) Am avut o relatie ...nici nu stiu cum se am ajuns sa fiu cu acea fata care nu stie unde se afla Romania.

Ma simt foarte prost fiindca nu am nici un prieten adevarat si nu am de loc noroc. Ma simt prost si nu stiu ce sa fac...sunt in aceasta stare de mai mult de o luna...
mda... funda si ...multumesc cred

5 răspunsuri:
| MariusUnk a răspuns:

Salut Mihai.
In primul rand as dori sa stiu si eu ce varsta ai.
Nu cred ca ai de ce sa te simti prost...pentru fiecare dintre noi exista cineva.acel cineva va veni cand te astepti mai putin.
Nu ai nici un motiv s ate simti prost. Nu din vina ta se intampla aceste lucruri.
Cred ca cel mai bine este sa te "calmezi" si sa numai dai vina pe tine pentru lucrurile astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dale dracu de curve (fara suparare) lasale in pace. ele au de pierdut. dupa cum spui pari a fi un baiat de treaba. ia-ti altele ca-s destule laughing
dai funda pls si inca ceva, ia da ID de mess la fata aia laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic cunosc problema am trecut si prin asta

| SteauaROsie a răspuns:

Si yoo am avut aceasta problema
dar noroc cu un baiat care mi a bagat mintile in cap
fara el eram varza
lasa id si vb despre asta daca vrei

| BlairWaldorfGGLeightonMeesterFAN a răspuns:

Bunahappy Din cate am inteles, daca tu esti baiatul acela care tot intreba cum sa o abordezi pe fata din liceu care iti place, esti clasa a X a, aproximativ 16 ani.
La 16 ani nu ai motive sa te ingrijorezi din aceste cauze! Iar experientele neplacute prin care ai trecut de-a lungul timpului sunt lucruri firesti, lucruri de care te lovesti in viata... iar acestea te ajuta sa te maturizezi.
In legatura cu aceste fete...se intampla in viata sa nu ai parte mereu de ceea ce iti doresti, poate fata acesta de care iti place nu iti impartaseste sentimentele, poate ii place de altcineva, sau poate acum cand stie ca o placi se simte stanjenita sau cine stie din ce alt motiv. Nu e prima nici ultima fata de pe pamant, stai linistit! Apoi cealalta fata poate chiar avea treaba dupa-masa, doar nu ai invitat-o sa iesiti de dimineata bunahee hee, nu?
Nu ai niciun motiv sa te simti prost, din contra bucura-te de viata cat esti in liceu si esti tanar, fara obligati, fara prea mari responsabilitati...happy. Ce-i al tau, e pus de-o parte!happy! Bafta!winking