| georgiana a întrebat:

Sincer nu stiu ce sa mai cred, am avut o relatie de 3 ani jumate, au fost multe greseli, amandoi am gresit.
Dupa 6 luni de zile dupa ce ne-am despartit mi-a cerut sa ne impacam, ca ma iubeste si inca mai tine la mine, dar eu cred ca iubeste mai mult amintirile cu noi. i-am dat sanse sa se schimbe, dar nimic...help...am ramas amici.

Răspuns Câştigător
| zeeeeeex a răspuns:

Greseala multor o faci si tu... "Nu se schimba fata"... gandeste-te, daca se schimba si nu mai are comportamentul lui de zi cu zi fara nici un fel de inhibitie, n-o sa mai fie el, o sa fie persoana care o vrei dar no sa fie el... Desigur depinde acum si ce anume vrei sa schimbe el in comportamentul lui. Eu zic daca nu in convine comportamentul lui actual nu incerca sa tragi de relatia asta si daca tu esti convinsa de faptul ca poti sa il accepti asa cum este mai dai o sansa si daca va implicati si cand spun VA ma refer la aman2 in egala masura te asigur ca va merge relatia... Este si obisnuintza intre voi ca apare dupa atat timp de relatie dar nu e o obisnuintza normala e una care implica multa dragoste si de a avea pe cel iubit alaturi si de a avea sigurantza relatiei. No sa puteti fi niciodata prieteni buni pentru ca unu sau altul va vrea mereu ceva mai mult decat este. Mai dai o sansa si vezi unde se va ajunge... Ce se poate intampla rau? Nimic... Speram ca doar bine... Take care!

5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

El stie ce a gresit? Ati discutat deschis despre asta? Ce inseamna -iubeste amintirile cu noi? Inseamna ca si tu te-ai schimbat, intreaba-l.Numai o discutie deschisa va va ajuta, in rest nu forta nimic, sentimentele daca sunt vin de la sine.Succes!

| georgiana explică:

Frica de nou nu este....ma adaptez usor...

| ariana_5123 a răspuns:

Daca nu a mers prima data nici o doua oara nu va merge. E greu sa schimbi pe cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obisnuinta din pacate frica de nou si cine stie poate chiar te iubeste in felul lui ciudat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Este suficient că ai lăsat loc de bună ziua. Şi tu realizezi că nu a intervenit nicio schimbare din partea lui! Pentru ce să-ţi pierzi timpul cu el când foarte bine poţi avea o viaţă împlinită alături de altcineva.
Timpul trece, rănile se vindecă şi tu trebuie să mergi mai departe cu el sau fără el alături de tine.
Numai bine.
Pa, pa.