Nu ţi la niciunul serios. Ce sens are să te complici atât? Comportă-te normal aşteaptă să vezi, să te lămureşti tu întâi ce simţi pentru fiecare, oricum e un fel de atracţie nimic mai mult. Ai să-ţi dai seama şi tu de asta mai târziu. Baftă!
Dă cărtile pe fată! Mai intai cu tine. Pune-ti ordine in ganduri.Si apropo de varsta... daca doi oameni se iubesc restul nu conteaza!
Draga mea, cu scuzele de rigoare, mi se pare ca te grabesti la baieti, ca fata mare la maritis. La varsta ta, doi baieti, apropouri grosolane, stat in pat, jucat cu parul unui baiat, acestea toate nu sunt preocuparile unei domnisoare de 13 ani... Ce-ar fi in vacanta asta sa te gandesti mai mult la invatatura decat la baieti? In viitor, chiar ca nu vom mai gasi nici la gradinita. fete mari...Stiu parintii tai care sunt preocuparile tale?
Cel de 18 ani o sa vrea sa fie cu tine daca ai partile foarte "dezvoltate" pentru ca la varsta lui nu vrea decat (scuze pentru ce urmeza) SEX! altceva de la o fetita de 13 ani nu o sa vrea (si care nu are forme )si prin forme ma refer la sani, solduri si posterior.si cu al doilea mai vorbeste si tu cu el vezi cum se comporta ca cine stie poate incepe din nou sa iti placa de el
sper ca ti'am fost de ajutor :*. Bye