| stark47 a întrebat:

Sincer sa va spun am ajuns sa ma urasc.in ultimi ani am avut niste relatii cu anumite fere care, in modul meu ciudat si rasucit, le-am iubit enorm.ma urasc pentru ca imi e atat de dor de oricare din ele,sunt ca sa zic, disperat sa fiu din nou fericit! am incercat relatii in parca nu mai e la fel, nimic nu-mi mai satisface nevoile.ideea e ca portile catre oricare din ele sunt inchise atat de bine ca nici dumnezeu nu va reusi sa le crape cat de cat!
una ma uraste din toata inima fiind deja cu cineva de un an de zile,alta e in Italia fiind total in afara ariei,alta e in targu ocna ingrozita de mine,iar una,cu toate ca m-am simtit bine,nu as ma vrea sa o caut pentru ca sincer imi seamana cel mai mult si nici eu in ruptul capului nu as sta cu cineva ca mine(din nou). acum, intrebarea mea este:ce as putea sa fac ca sa nu ma mai simt in felul asta?!
am incredere in mine,(in toate compartimentele), insa pe dinauntru cand vine vorba de ceea ce mi doresc cu adevarat...stiu ce imi doresc, SA FIU DIN NOU FERICIT, insa cu toate resursele care le am parca poarta aia e inchisa.tot ce fac nu ma satisface...help daca sunteti/ati trecut printr-o perioada asemanatoare!(si DA, asta-s eu care-mi plang de mila)

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ia-o-ncet!
Altfel nu faci nimic!
Scoate-ti disperarea,autosarcasmul si negativismul din sirul gandurilor,e un prim pas bun.
Respira pe urma si incepe sa judeci!
Cat timp propria ta imagine despre tine e negativa,nu numai ca iti vei face rau singur,dar iti vor face si ceilalti!
Te respingi tu,te resping si ei!
Tie ti-e dor sa fii indragostit,nu sa iubesti! Si nici una nu reuseste sa atinga standardele pe care le-au atins celelalte!
Fii calm,fii realist,inceteaza sa te victimizezi,chiar si asa,in gluma,cum o faci!
Ai principii gresite si cauti doar relatii de suprafata,care-ti cresc nivelul de adrenalina,dar nu-ti raman in suflet suficient de adanc, asa, ca sa nu mai vrei sa "pleci" din starea respectiva!
Si uite-asa topai din fata in fata, din inima franta in inima franta, ca sa te trezesti tot singur si tot nefericit...
Am un sfat.Singurul.
Tu iubesti dragostea,nu femeia,de-asta adori sa te indragostesti si nu reusesti sa iubesti.
Tu vrei adrenalina!
Asa ca,te sfatuiesc sa mergi pe munte.Fa schi,ia-ti o placa,fa salturi,inchiriaza un snow-mobil si risca in limite putin mai iesite din comun,vei fi satisfacut.
Si te vei simti mai bine.
Te previn ca e posibil sa te trezesti cu picioare rupte si capete sparte,dar psihic,vei urca foarte mult, te vei simti mult mai bine in pielea ta.
Si cu dragostea, fa o pauza, nu esti pregatit sa oferi, doar ranesti.Si pe tine si pe oricare "ea" care s-ar apropia prea mult!
Cauta adrenalina, nu dragoste.
Si nu-ti mai plange de mila decat daca vei avea motiv serios!happy
Fly, it's your right, it's your duty!
happy
Si un 2014 formidabil!

| syd a răspuns:

Fericirea nu sta in totalitate in relatii d-astea. Gaseste-ti o ocupatie.

| Robi673547 a răspuns:

Acceptate pe tine insuti, accepta-ti problemele si o sa treaca tot.

Întrebări similare