Adevarul e ca mie imi plac baieti inalti sau minim 1m70.
Dar cred ca aicea conteaza si cum te intelegi cu el, si ce simti pentru el etc.La mine ar fi cam greu sa imi iau unul mai mic decat mine ca am 1m50 ...Deci nu am avut.
Aș sta cu un băiat scund dar mai scund decât mine nu știu dacă există (sub 160 cm)
Dacă are și fața ok nu ar fi problemă pentru mine că-i de înălțimea mea
E ca si cum ar intreba o fatã,, ar sta un baiat cu o fatã care nu are sânii dezvoltati, nici cur?"
Eu cred cã conteaza si inaltimea, dar la fete Nu conteazã doar aspectul fizic si inãltimea, daca e unu care stie sã se facã placut prin personalitatea lui, o duce bine, este carismatic/amuzant, eventual are grija si de corpul lui. Ii cresc enorm sansele la reusita, nu e ca si o fatã care este urâtã, nu are deloc fizic, sigur o sa aiba mult mai putine sanse astfel, spre deosebire de un baiat.
Vezi Gutã manelistul e caz rar sa fi ca el, popular cantãret dar na. O fatã putea ea sa fie cântãretã dar daca e urâtã, nu e doritã de nimeni.
E popular pentru ceea ce canta nu pentru fizic
Pentru noi, dar pentru o fatã e popular deoarece are dansatoare sexy, asta ii creste Valoarea sexualã.
Ia exemplu baiatul Acela de 1, 55 se cupleaza cu o fatã micã de inãltime, dar super frumoasã, automat o sa atragã si fetele de 160-180cm care nu sunt la fel de frumoase ca ce-a micutã sau la fel de. Dar daca este singur, e invizibil pentru celelalte cu o inaltime mai mare, mai ales daca are o personalitate naspa, e plictisitor.
Fetele mici prefera inalti pentru a avea siguranta
Eu cred ca pentu gene sa aiba copii inalti, siguranta vine la pachet cu resursele.
Siguranta mintal man, vezi complexul lui napoleon
Eu da, si sincer pot spune ca a fost unul dintre baietii pentru care chiar pot spune ca am simtit ceva intens
SINCER aici este faptul daca tu nu iti e rusine cu el. Poate ca e jos dar inteligent, bun, intelegator si dulce.
Eu am facut greseala trebuia sa am o relatie cu un tip mai scund ca mine si l-am refuzat acum ma mustra constiinta. As zice sa incerci?
RAY întreabă: