Buna. sincer, nu are ce sa fie anormal, cand o sa intalnesti persoana potrivita o sa simti. nu e un tipar format, ca trebuie sa iti incepi viata sexuala la 13-17-18 ani. o incepi cand te simti pregatit. cu cat mai tarziu, cu atat mai bine din toate punctele de vedere, parerea mea.
numai bine
Da,si nu trebuie sa te gandesti la sex ci la dragoste, nu mai sta cu gandul acolo fa o cand te simti tu pregatita si cel mai important cu persoana potrivita
sper ca te am ajutat
Pursismplu deja 4 ani ma intilnesc cu prietenul meu, cred ca e si normal ca el doreste acest lucru, dar eu sincer inca nu-s pregatita.
Fa o atunci cand te simti tu pregatitta
E normal, nu ești încă pregătită psihic, te documentezi, vorbești cu partenerul și așa începi să capeți încredere în tine.
E destul de normal sa fii asa speriata, si as spune ca e bine pentru ca fetele la 14 ani trebuie sa-si piearda dintii nu virginitatea! Nu te panica!
Nu este normal avand in vedere varsta ta. Este total normal, nu ar trebui sa-ti fie teama. Ai iubita? Nu trebuie sa-ti fie teama, esti la varsta normala pentru a intretine relatii sexuale. Mai nou copiii fac asta la 14-15 ani.
anonim_4396 întreabă: