Nu, fermitatea sanilor nu are absolut nici o legatura cu virginitatea, ci cu varsta si cu forta muschiului de dedesubt. Inceperea vietii sexuale nu modifica cu absolut nimic fermitatea sanilor.
In general, da, dar nu e obligatoriu. Sanii tari se mentin cu gimnastica si cat mai putin sutien ( numai cand e absolut necesar)
Categoric nu este caracteristic doar fetelor virgine depinde de organism de marime etc.
Nu trebuie neaparat sa fi virgina sa ai sani tari sunt atatea creme care te ajuta sa ai sani tari si gimnastica e foarte buna pentru sani sunt si exercitii foarte bune
Sanii tari nu ''e'' caracteristic doar fetelor virgine.
Sanii tari nu sunt un lucru caracteristic doar fetelor virgine. Asta depinde de varsta de organism, etc.
Ranni: pentru tine e probabil un lucru cunoscut, faptul ca unele persoane nu au experienta nu rezulta din faptul ca e proasta. Imi cer scuze ca am ajuns la asa nivel dar probabil ar trebui sa iei niste lectii de etica si estetica. Multumesc pentru raspuns
Nuj ce sa zic dar credcai invers odata ce ai avut un contact sexual te dezvolti mai repede dar depinde si de organism
Nuj ce sa cred dar poti sa numai fi virgina si sa ai sanii tari. se lasa cand ai copii si alaptezi din cate stiu eu...
The best!! întreabă:
AndreeaI012452 întreabă: