anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sint curios tare de modul de a gindi aunei nimfomane. E vreo una pe site?

Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

Or fii mai multe dar nu vor sa recunoascalaughing

15 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Ce tare! cand ne intalnim laughing laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Harciog, nu ai zis ca bvrei sa vezi modul de gandire, doar nu-ti voi zice aici pe site.

auran
| auran a răspuns:

De ce iti doresti una si nu stii cum sa dai de ea?laughing

regis
| regis a răspuns:

Daca sa ne anunta, spune-ne si noua. Poate avem si alte interese happy.

| alexam a răspuns:

E posibil sa gandeasca precum celelalte nimfomane din lume, dar nu stiu sigur... Asta cu nimfomania este o idee, cred ca de fapt sunt f. putine femei in lume cu adevarat nimfomane!

| anonim a răspuns:

Eu zic sa nu o zgandaresti daca cumva ar fi vreuna, nu de alta, insa te mai vrem aici langa noi.rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@lolita-abia acum imi dau eu seama de ce aproape toate raspunsurile tale se rezuma numai la SEX.rolling on the floor tongue

| gabimaris a răspuns:

rolling on the floor stai pe-aproape, cine stie, poate-o sa dea norocul si peste tine!

| AllenTJ a răspuns:

rolling on the floor That's tight!

| anita_2588 a răspuns:

Nu cred ca ti-ar spune, chiar daca ar fi aproape toate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Regis.ptr.mine exclus alte interese in afara de a-mi da seama cit de cit de un anumit profil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-a prins hircioaga cu intrebarea asta.Nu s-a intimplat nimic. chestii minore.Citeva fracturi dintre care una de git, vreo citeva rupturi hepatice doua mese facute aschii iar eu tastez dintre citeva perfuzii.Credeti ca afost indreptatita sa-mi faca asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lolita nu te juca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aoleu, numai de tine nu mai dadeam pe net, harciogstraight face eram sigura ca vei pune o intrebare la fel de "inteligenta" ca tine...keep searching, good luck with thatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce esti curios tare? poti sa fi si curios moale? Gandesc la fel ca toate femeile numai ca le place sa faca foarte foarte mult sex...

Întrebări similare