| never a întrebat:

Sint indragostit de o fata dar ea s-a despartit a doua zi de la intilnirea noastra de prietenul sau, a trecut deja 2 luni de cind nu vrea sa vorbeasca cu mine motivind ca nul poate uita. Am incercat sa vorbesc cu ea dar nimic, spunea sa o las in pace, ajutati-ma va rog, ce sa fac?

10 răspunsuri:
| MiniEmoTion a răspuns:

Asteapta sa se mai linisteasca apele, daca nu poti, linisteste-le tu.
Incearca sa o alinti,"Nu e vina ta", "Mai sunt destui", chestii de genul asta.
Daca nu merge, asteapta pana ii trece, dupa...incearca sa te dai la ea, sa o seduci...
Oricum, trebuie sa ai rabdare
Baftahappy

| dnbkid a răspuns:

Presupun ca e trista. invit`o in oras inveselest`o asa poate o te aprecieze mai mult si cine stie poate... va iesi ceva intre voi 2.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Fa ce spune: las-o in pace!

Nu linge unde au scuipat altii!

| relaxx a răspuns:

Asta e doar un motiv.ca nu il poate uitalaughing...mai bine incearca u sa o uiti

| Angel_5977 a răspuns:

Pai daca fata spune sa o lasi in pace, ca nu-l poate uita pe fostul prieten, tu de ce o stresezi?

Las`o in pace!

| anyska_5562 a răspuns:

Imi pare rau, dar parerea me e ca so lasi in pacesad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu insista daca veizi ca nu merge poate ca nu a trecut peste despartire incearca sa vorbesti despre alte subiecte afla ce ii place sa faca la ce seriale se uita si pana la urma va da roade crede-ma am incercat

Răspuns utilizator avertizat
| BlackHorse a răspuns:

Si eu am patit ca dupa ce s-a despartit prietena de mine, 4 luni sa nu vreau sa vorbesc cu alte fete. Totusi, o fata a continuat sa vorbeasca cu mine zilnic pe toata perioada, si fara sa imi dau seama m-a sedus, iar acum ne iubim foarte mult. Secretul ei a constat in faptul ca nu a accentuat subiectul despartirii mele de fosta prietena ( odata la luna mai deschidea subiectul sa vada cum stau ), iar dupa ce a vazut ca mi-am cam revenit, mi-a zis ca sunt pui, dupa care eu i-am spus puiu2... si am continuat pana ne-am intalnit, iar de acolo s-a nascut o relatie minunata. Suntem din orase diferite, deci de aia am spus ca atunci cand ne-am intalnit. Timpul rezolva totul. Eu credeam ca nu o sa mai imi revin dupa despartire, dar uite ca totusi, chiar si dupa 4-5 luni mi-am revenit. Fa asemeni cum m-a sedus actuala mea prietena pe mine. A discutat despre muzica, filme ( la un moment dat ne-am uitat la un film in paralel ), profita pentru a cunoaste-o cat mai bine, iar odata la luna adu discret aminte si vezi cum reactioneaza. Bafta!

| anonima1010 a răspuns:

Un lucru e sigur ca ea sufera si probabil ca nu vrea sa sufere din nou asa ca inloc sai marturisesti dragostea mai bine ajut-o intai sa aiba incredere in tine mai intai ca prieten si de abia apoi ca iubitwinking