| Iana_5657 a întrebat:

Sint indragostita de fostul prieten al celei mai bune prietena a mea... ce sa fac ca sa incep cu bine o relatie cu el?

6 răspunsuri:
| SpEEdz0r a răspuns:

Primul pas ar fi sa afli daca si el are acelasi sentiment pentru tine!
Cel mai bine ar fi sa il intrebi sau sa il intrebi daca ar vrea sa iesiti la un suc. te-as sfatui sa o intrebi si pe prietena ta daca are ceva impotriva relatiei voastre, asa de bun simtwinking! Succes`z

| DarioMe a răspuns:

Daca e fostul prieten al ei si nu mai sunt impreuna de mult timp, dai inainte! Daca prietena ta cea mai buna vezi ca incearca inca ceva cu el si il iubeste si sunt sanse sa se impace, ajut-o pe ea sa se apropie, asa face o prietena buna sau cea mai buna. Insa daca s-a rupt relatia definitiv dintre cei doi si nu mai simt nimic unul pentru celalalt, bafta in noua relatie! Sucees!

| EMYnescu a răspuns:

Poi el te place daca da eu zic sa incepi doar intre prietena ta si fostul ei prieten nu au mai ramas resentimente nu deoarece la parasit inseamna ca nu mai are nici o legatura cu el.Parerea mea este sa incepi relatia. plz funtita :03

| TabooR a răspuns:

E o decizie grea... daca e cea mai buna prietena a ta se va supara pe tine mai bine ia-o incet si nu te feri de ea daca va afla este mult mai greu incearca s-o faci sa inteleaga

| Livi_9199 a răspuns:

Sunt de parere ca nu ar trebui sa incepi o relatie cu fostul prieten al celei mai bune prietene a ta. Sigur o sa se supere prietena ta pe tine. Oricat ti-ar palcea acel baiat.Nuu

| Iuliutzzza18 a răspuns:

Ar trebui sa nici nu te gandesti! Nu conteza ca e "fostul prieten" al prietenei tale cele mai bune, pentru ca, chiar daca e fostul nu cred ca i-ar placea sa te vada cu un baiat cu care ea a fost si pe care poate l-a iubit, iti spun eu ca nu o sa-i pice bine, si poate daca o sa te combini cu el o sa pierzi prietenia cu eawinking Asa ca ai mare grija ce vrei sa faci!