| Alinnnnnna a întrebat:

Sint intr-o dilema.ma cunosc cu un baiat de prin noiembrie insa abia de vreo 5 ori am iesit.am facut cunostinta pe net, el e francez, eu la fel in franta imi fac studiile.penultima data cind ne-am vazut l-am sarutat eu pentru prima data, iar ultima data m-a sarutat el.ne vedem deja la fiecare sfirsit de saptamana, el vine la mine, ne distram, glumim, parca ne-am sti de-o viata, insa pe tot parcursul saptaminii nu da nici-un semn de viata.nici nu stiu ce sa cred, mi-a scris de nenumarate ori ca ma place, dar nu sint sigura.Adica idsmt ca-i plac, dar ma tem ca nu vrea nimic serios cu mine, cine stie ce scopuri are baiatu.as vrea sa vad si eu e DA sau NU dar nu pot sa-l intreb asa direct, el fiind mereu ft ocupat asa cum e in ult.an de universitate si nu vreau sa-l presez. dar nici o data pe saptamana sa-l vad nu-mi convine.nu stiu cum sa procedez, francezii fiind si un pic mai lenti in astea, pe de alta parte ma gindesc ca poate nu-si doreste nimic serios, pentru ca mereu ma ia la misto ca sint din est, si poate are vreo problema cu asta.nu se ascunde cu mine, iesim in oras, unde ne putem intilni oriunde cu prieteni de-ai lui, adica nu-si face nici-o problema, din contra mi-a povestit viata lui, mi-a povestit de prieteni, dar inca nu mi-a facut cunostinta cu nimeni din anturajul sau. ce ma fac? fundita!

1 răspuns:
| NatureSelf a răspuns:

Eu cred ca cel care te palce, vine singur la tine, si nu il poti tine cu lantul daca el nu vrea. timpul le va rezolva pe toate.