anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sint intr-o relatie cu un arab... avem 1 luna si ceva, a fost primul la mine... dar de indata dupa ce s-a intimplat asta m-a sters de pe facebook, apoi mi-a zis ca e greseala, pe urma nu-mi raspundea la tel, si totusi de 4 ori l-am lasat dar mereu ma suna si ma intorcea inapoi, nu-l iubesc si mi-e frica ca se foloseste de mine, acum zicem k e ultima noastra sansa de amincerca o relatie serioasa, pentru ca el pretinde ca asta avem, astept pareri

4 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

A fost primul iubit sau primul caruia te-ai daruit?
Daca a fost primul caruia te-ai daruit parerea mea este ca ai cedat prea usor si deja s-a plictisit ori doar asta si-a dorit de la tine.
Nu trebuie sa te lasi folosita, esti o fiinta unica cu sentimente curate pentru cineva care nu le merita.
Ai mare grija de tine si incearca sa fii un pic indiferenta cu el sa-si dea seama ce pierde, daca nu merge lasa-l ca baieti mai sunt ( si exista si baieti sinceri cu sentimente frumoase)!
Mult noroc!

| georgexxl a răspuns:

Sa nu il crezi o iota este clar ca cea ce a facut a fost cu intentie iar daca nu il iubesti ce te maicomplici

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eram supraobosita, rutina, un moment de slabiciune, iar el poate ca s-a plictisit... cel mai tare ma doare k va trebui sa trec peste principiu, as fi vrut doar 1 barbat in viata mea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vina mea...