Dezvirgineaza-l si pe el saracul asa nu va mai fi subiect de ceartace mare chestie iei o saptamana pilule contraceptonale si apoi il aranjezi pe baiat si nu mai ai subiect de cearta
Buna, pai daca te iubeste, te accepta asa cum esti, daca nu mai esti virgina, asta e... tu nu aveai de unde sa stii ca il vei intalni pe el si nu poti fi de mai multe ori virgina, un baiat daca te iubeste te accepta asa, in plus ce daca fata nu e virgina e asa mare chestie si daca e baiat care nu e virgin e mandrie mare si nici o problema, pai ia spune-i ca daca nu ii convine sa isi caute o virgina, ca tu nu ai de ce sa te simti vinovata sau trista pentru asta, nu ai dat in cap la nimeni ca nu esti virgina, ai incredere in tine si vb serios cu el ca altfel nu merge!
Nu ai cum sa-l faci sa treaca peste asta. El nu te iubeste, de aceea este atat de important un himen pentru el. Nu intelege ca tu esti o femeie, nu un orificiu, o femeie cu minte, suflet si trup. Sunt foarte rari, slava Domnului, astfel de barbati.
Desparte-te de el. Cauta-ti un barbat care sa te iubeasca, sa te respecte si sa te pretuiasca. care sa vada in tine tot ce esti. El isi va gasi pana la urma o fata virgina. Si toata lumea va fi fericita.
Pentru tine e foarte serioasa, pentru el nu stiu ce sa zic. poate asa vrea el sa sa si incheie "contractul" cu tine.
Parerea mea, cauta un motiv sa se certe cu tine si altul nu gaseste, e cazul sa il lasi sa-si caute o fata virgina, pana iese la pensie poate gaseste una.
El e virgin cumva?
Daca vrea neaparat o virgina, sa bata la usa la vreo manastire.
Intreba-l daca te-ar iubi mai mult daca ti-ai coase himenul.
Chiar nu. i inteleg pe unii...
Da'ia intreaba-l: el e virgin?!?!
Doamneee... ce mi-s urate diferentele astea care se fac intre barbati si femei!
Pai daca ar fi asa ar trebui sa fii virgina si la urmatorul si tot asa ca se supara si ala nu?!?!
Nu pot sa cred ca virgintatea este un instrument de masura al dragostei pentru cineva. Cel putin pentru mine nu ar conta daca iubita mea ar fi virgina sau nu. Ce conteaza intr-o relatie e ca cei doi sa se potriveasca, sa aiba in comun cat mai multe. De multe ori insa inventam defecte partenerilor tocmai pentru ca vrem sa gasim acea relatie perfecta la care visam de o viata. De exemplu pe mine nu m-ar deranja daca iubita mea nu ar fi virgina dar m-ar deranja sa stiu ca nu apreciaza in aceeasi masura pasiunile mele : poezia, muzica, etc. El inventeaza de fapt motive ori pentru ca e foarte nesigur pe el, ori pentru ca el a facut o obsesie cu aceasta virginitate. Daca stam sa ne gandim noi suntem manipulati prin conceptiile epocii noastre. Virginitatea a fost mereu un subiect aparte insa nu cred ca poate sta in fata unei iubiri adevarate asa ceva. Daca el e virgin tu il poti initia. Daca voi va iubiti cu adevarat peste ceva timp veti rade de frustrarile astea perfect normale. Totul e sa aveti incredere unul in celalalt si sa comunicati.
Nu ai ce face. Nu tu trebuie sa-l faci sa treaca peste asta, ci el singur. Daca te iubeste cu adevarat, o va face, daca nu, nu. Asta este viata, nu trebuie sa te lasi condusa de el. Ori te accepta asa cum esti, ori sa-si caute alta.