Buna, treci printr-o perioada grea a vietii sa zicem asa.ai doar 16 ani, ai o viata inainte, nu trebuie sa fii asa de sensibila incat sa plangi dp un baiat. inca treci printr-o perioada fragila. nu trebuie sa fi asa. gandeste-te ca ai 16 ani . Nu mai fa tragedie.
Dupa ce ai spus tu, eu nu as mai sta cu baiatu asta . sunt si eu asa mai sensibila dar nu as accepta asa ceva. ia o pauza de acest baiat, pentru ca daca te iubeste se va intoarce la tine. Nu cred ca iti place ca cineva sa te foloseasca, sa fi papusa lor de jucarie. sa te tine cand vor si doar cand vor ei . Rezista asa cum si el o face . Sper ca ai inteles ce am vrut sa iti transmit prin acest mesaj. Succes
Poate ca e asa cum spui tu, dar la moment eu nu ma pot concentra asupra temelor.Dar sint clasa 9-a si trebuie sa pun invatatura pe prim plan.Dar cu el e imposibil, doar la el ma gindesc!
Citeodata...imi place mai mult stilul sportiv
Sărut mînuțele Loredana, din cele citite am înteles un lucru, tu esti o fată foarte foarte sensibilă, ar fi păcat ca acest om să te folosească, să î și bată joc de tine și de sentimentele tale, momentan tu esti doar un copil, ai 16 ani, multi înainte cu sănătate, gîndește te că ai toată viața înainte,eu cred că acest băiat nu te merită, nu trebuie să te urăsti că esti sensibilă, din contră fi bucuroasă și multumită că ești așa, nu este un lucru rău să plîngi, nu este un defect, probabil el o place pe acea fată Roxana, dacă este așa, lasă l nu este pentru tine, te face să suferi, tu acum ai nevoie de cineva care să te ajute să te ințeleagă, și să fie alături de tine, nu un băiat care aleargă upă toate.Multumesc că mi ai răspuns la intrebare. Sărut mîna, și mi ar face plăcere dacă am m ai putea vorbii.
Nu il pot parasi, il iubesc.O sa incerc sa suport totul...chiar daca o sa fie si suferinta, eu il vreau!
Uneori lucrurile nu merg cum vrei tu...trebuie` sa stii ca in viata e cam greu.si daca tu plangi pentru un baiat.
Bucuresti...prefer sa nu spun liceul
Baga-l putin in seama.iar daca incearca sa te atinga sau ceva de genu.te place.depinde si de tipul de baiat. daca e un visator...va incerca sa te atinga 100%. daca nu.va face ceva sa te impresioneze
Loredana96 întreabă: