Bine ai venit in lumea relatiilor de durata. Asta inseamna ca relatia voastra e un buna, dupa cum spunea si marele om de cultura Chris Rock: if you're in a good relationship chances are that you'll be bored out of your *** mind. All the good relations are boring. The only relations that are exciting, are the bad ones - you never know what he's gonna do when he's coming home...
Parerea mea proprie si personala e ca intr-o relatie conteaza mult sexul. Si cu cat esti mai lipsita de inhibitii cu atat relatia o sa fie mai interesanta (si slava domnului, ai variante cu nemiluita, just pick an online sex shop and browse it). Ati putea sa discutati despre fanteziile voastre si vedeti daca le puteti pune in aplicare: sunt cateva subiecte pe care cu siguranta baietii le vor scoate la inaintare (threesome, role-play, catsuit, bdsm, etc).
Enjoy.
De ce nu vorbiti si sa-i spui parerea ta? Asta cred ca ar fi cea mai buna solutie. Mult succes si te ateptam cu vesti bune!
Fa-i sex oral stand in cap sau fa sex anal, nu stiu. Poate astea sunt noi si nu te plictisesti.
Imbracate cit mai sexy cind esti in intimitate cu el.provoaa.l vino cu ceva nou uimeste, l...
Cu un Threesome il dai pe spate sa vezi cat o sa stea cu tine, daca faceti niste trheesome-uri mai dese.
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: