anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Situatia e cam asa, am fost impreuna anul trecut din Ianuarie pana in iunie, ne-am despartit, nu-mi pasa la inceput, ea plange, eu eram indiferent, apoi prin august imi era dor am vorbit cu ea pe mess, eram aproape de impacare dar ea s-a razgandit, ne-am intalnit din intamplare de craciunul asta, mi-a dat sperante, dar nu s-a putut. Acum am incercat sa vorbesc cu ea, mi-a zis ca iubeste pe altcineva, eram prima ei iubire are 14 ani eu 17... copila bruneta cu ochii albastrii. Nu mai pot, am incercat tot ce se putea (sa imi gasesc alta prietena, sa ies cu prietenii, sa uit ) dar fara niciun rezultat, si acum nu stiu ce sa fac ca mor fara ea, toata ziua ma gandesc la ea, uneori mai uit si sunt fericit dar cand imi amintesc...sad uneori ma mai regasesc in muzica (vescan, doze, nane, chiar si unele manele ). Ce sa fac, ma placea de cand eram mici, suntem vecinii la bunici, cand eram mai mici toata ziua mi-o petreceam cu ea. Pot sa Jur cu mana pe inima ca o iubesc si o voi iubii mereu. Credeti ca se poate sa fim impreuna din nou, motivul despartirii find infidelitatea mea (nestiind ca `pierd o fata care ma iubea cel mai mult pe lumea asta ). Ce ma fac? Simt ca mor!

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Aceasta copila nu mai este interesata de serviciile tale si tu trebuie sa-i respecti dorinta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Denissa_2127 : Nu o sa o uit niciodata si in ianuarie imi iau permisul de conducere si ma duc la ea... chiar daca ii cu altul.
PuF1zoR :Am scris, crec erao pagina intreaga de Word, dar tot accelasi raspuns l-am primit.
ExPeRyMeNt : A doua oara greseala asta nu o mai fac cu siguranta.
Otylya30 : Mesajul tau m-a impresionat de-a binelea, o sa tin cont de unele sfaturi de-ale tale.
Va multumesc tuturor!

| AlaturideIngeri a răspuns:

Buna!
Este dureros prin ce treci,dar,imi pare rau ca zic asta,dar ti-ai facut-o cu mana ta.
Dar,este bine ca ti-ai dat seama ca ai gresit,ca o iubesti si nu poti trai fara ea.
Cred ca faza cu iubeste pe altcineva nu este adevarata,pentru ca prima iubire nu se uita niciodata si cu greu poti trece peste.
Vorbeste cu ea,spune-i ca iti pare rau pentru tot ce ai facut,spune-i ca iti este dor de ea,spune-i ca o iubesti.
E normal sa reactioneze asa,poate ca ii este teama ca o sa sufere din nou din cauza ta,dar de iubit sigur te iubeste.
Poate exista si varianta ca ea sa se fii indragostit de altcineva,poti afla asta doar vorbind ca ea si punandu-i anumite intrebari prin care sa-ti dai seama ca ea chiar iubeste pe altcineva.
Acorda-i timp,las-o sa se gandeasca la ce simte ea pentru tine,daca mai vrea sa fie cu tine,nu o presa in acest sens, totusi are o varsta si poate fi confuza in privinta sentimentelor.
Ce ar mai trebui tu sa faci ar fi sa te gandesti bine daca ai sentimente adevarate si puternice pentru ea, sa fii sigur ca vrei sa fii cu ea sa o iubesti si sa o protejezi.
Sper ca te-am ajutat si ai grija ce faci, daca o sa fiti din nou impreuna nu o mai insela si ai grija de ea, ca rar gasesti o persoana care sa te iubeasca cu adevarat.

| ExPeRyMeNt a răspuns:

Da stiu e greu dar timpu rezolva tot. Pe viitor mai incearca sa mai vorbesti cu ea poate chiar mai simnte cv pentru tine si poate veti fi iar in preuna dar sa nu mai faci greseala pe care ai facut-o prima data acum cred ca ti-ai dat seama ce greseala ai facut iar pe viitor "daca" vei mai fi cu ea poate nu o sa o mai faci bafta.

| PuF1zoR a răspuns:

Uite... Sincer viata nu se termina aici! Chiar daca ea s-a despartit de tine si nu te mai place asta nu inseamna ca nu iti poti cauta pe altcineva... Eu cred ca si alta fata ar fi vrut sa foe cu tine dar a vazut ca tot suferi pentru ea si te-a lasat ( chiar daca nu ti-a spus ca te place ). Sau a doua varianta ar fi sa ii scrii un mesaj cu tot ce simti pentru ea happy

| Denissaaaassd a răspuns:

Asa am patit si eu. Acum, am 14 ani si el 16. Aveam 13 ani si el avea 15, si imi placea atat de tare, dar nu am fost impreuna. Am suferit, am plans un an intreg. (chiar daca am avut 13 ani. si ce? straight face). Lui nici macar nu ii pasa..intre timp mi-a trecut. Dar, din septembrie nu mai iubesc pe nimeni! Cred ca ea a fost si va fi prima ta iubire care n-o vei uita niciodata! O s-o uiti intre timp; va veni altcineva si te vei indragosti la fel de tare!
Bafta