| bloodlover66 a întrebat:

Situatia e uramtoarea eu am 14(fata) si el 17. Ne iubim. Stiu sigur. El nu a zis nimic pana acum dar sincer eu as vrea sa imi incept viata sexuala cu el. M-ati putea ajuta? Multumesc

15 răspunsuri:
| RobertClaudiu a răspuns:

Pai el clar nu mai este virgin asa ca trebuie sa-i zici in fata sau du-te la el acasa sau el la tine si fa u primul pas dpa aceea el va continua

| amanda33 a răspuns:

De ce te grabesti?

Esti sigur ca e bine ce faci? Nu ai cunostintele necesare, nu iti cunosti corpul, nu stii cum functioneaza. Abia ai avut primul ciclu si gata vrei sa devii femeie din toate punctele de vedere. Nu e bine. Crede-ma
In momentul in care ti-ai inceput viata sexuala corpul tau se opreste din crestere. Vrei sa ramai toata viata cu sanii prost dezvoltati, sa ti le lase mai repede, sa te expui diversor boli? ( asta pentru ca adolescentii din ziua de azi habar nu au ce e ala un prezervativ si fac sex neprotejat si mor pe capete dupa avorturi, HIV sau alte boli cu transmitere sexuala).
Nu vreau sa te sperii, incerc sa te ajut si sa iti deschid ochii, asta pentru ca am o varsta si mi-am tocit hainele in bancile facultatii de medicina. Tu esti inca la pubertate. Nu este recomandat de pe acum. Asteapta cel putin doi ani, pentru ca, organismul tau abia se obisnuieste cu faza asta prin care trece, daca ii dai surplus de hormoni il dai peste cap.

Totusi, daca vrei si vrei neaparat, si eu am vorbit de pomana, intereseaza-te in primul rand despre contraceptie, boli, riscuri, invata sa iti calculezi perioada fertila ( ca stiu ca sunteti terbiliste mari si va place sa va dati mari ca v-o trageti pe ici si pe colo si ca nu va protejati ca nu e la moda oh go on) vorbeste cu mama ta despre ce vrei sa faci, si discuta in primul rand cu iubitul tau. Incercati sa treceti prin mai multe etape pana la sex, stati impreuna magaiati-va sarutati-va si aflati totul despre corpul vostru si ce anume va place.
Totusi ia in considerare si sfatul meu... de fapt, esti libera sa faci ce vrei, eu am constiinta curata. Daca vrei sa iti distrugi organismul NEdezvoltat inca, e problema ta! Succes

| gabitsa_8705 a răspuns:

Gandeste`te bine. esti mult prea mica pentru a face pasul asta. gandeste-te daca merita sa faci asta pentru el, e un pas ff imp in viata ta ca fata. sunteti de mut timp impreuna? gandeste de 2 ori inainte de a face astawinkingsa nu iti para rau mai tarziu

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Uite cum îți distrugi tu copilăria cu începerea vieții sexuale înainte de vreme!
El este mai cuminte decât tine, bravo lui.
Mai așteaptă cel puțin până la 18 ani.
Nu ai pentru ce.
Pa, pa.

| bloodlover66 explică:

Amanda33 daca am saintretin relati sexuale cu el am sa o fac protejat nu vreau sa raman insarcinata sau sa iau boli(din punctul asta de vedere m-am documentat)

| Anileda a răspuns:

Sex o sa ai timp de el toata viata.
La 14 ani, lasa naibii sexul si pune mana pe carte, ''il iubesc, ma iubeste'' esti tu asa sigura ca te iubeste atat de mult? daca faci acest lucru iti distrugi copilaria doar din simplu fapt ca te mananca si pe tine curiozitatea de a face sex.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

"In momentul in care ti-ai inceput viata sexuala corpul tau se opreste din crestere." - Aoleu cât rahat se poate mânca pe site-ul ăsta.

| Dariana a răspuns:

Amanda33 are dreptate si am citit si ce i.ai zis tu. E bine ca te.ai documentat, dar asculta nu face greseala asta, adica tu faci pasul ala cu el, dar cu siguranta nu o sa ramaneti impreuna pentru totdeauna pentru ca asa se intampla.Si o sa regreti! Nu pot sa zic prea multe, acum depinde de tine, pentru ca tu esti ceea care decide cu adevara ceea ce vrea. O seara placuta!straight face

| GyeBaek a răspuns:

Eu iti sa nu tio incepi, ar mai fi mai bine sa mai astepti.

| lalala_5386 a răspuns:

La o varsta atat de frageda creste riscul de a face mai tarziu cancer de col uterinwinking
asa ca mai asteapta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai stai pana la 18 ani si dupa aia gandeste iar

| alexutza_5803 a răspuns:

Ma fetelor nu va inteleg, daca baiatul va propune spuneti ca abuzeaza de voi ca numai asta vrea, daca nu sariti voi...
Tu ai 14 ani...nu esti c-am mica pentru asa ceva?
Mai gandeste-te sa nu iti dai cu pumnii in cap mai tarziuwinking

| catalinagabriela a răspuns:

Esti prea mik! nu sti ce inseamna intr-adevar sa t sacrifici pentru cineva! daca acum l 14 ani e dragoste mai inkolo ce mai facetihappy?

| Bianca_2742 a răspuns:

Stai tu linistita si eu am fost cu unu de 17 si eu am tot 14 dupa ceva timp nu te mai iubeste deloc si o sa vrea sa il uiti asa fac toti.

| UrbanNinja a răspuns:

NU!
Nu fa prostia asta.ai o varsta prea frageda sa iti incepi viata sexuala
Si...nu te-ai gandit ca el poate abuza de tine?
Mai bine nu!
Funda? big grin