| AngieFun a întrebat:

Situatia mea este ft complicata, sa incep:

Acum 2 ani am fost o sapt cu un baiat si m-am despartit de el. peste un an nu s-a intamplat nimic, dar anul asta am inceput sa am sentimente ft profunde, adica m-am indragostit nebuneste, si nici el nu pare a fi indiferent, adica se intereseaza de mine, de cum ma simt &co., ba chiar i-a zis unui prieten ca ma place si ca sunt cu el, desi mintea ( dar evident ca nu m-a deranjat ), dar in ultima vreme am inceput sa vin cu prietena mea cea mai buna care arata mult mai bine decat mine, si i-a zis ca o place, eu cred ca joaca pe " doua fronturi" cum s-ar zice pentru ca inca se intereseaza de mine si am avut niste probleme urate cu familia, nu m-a intrebat personal ce am dar s-a interesat si ii parea rau si am uitat sa mentionez ca se uita ciudat, nu ca un prieten ci fascinat, nu stiu cum sa explic. Eu sincer nu cred ca-si putea schimba 4 ani de sentimente intr-o saptamana, voi ce credeti? L-am ranit prea mult si de asta nu spune nimic? Joaca pe 2 fronturi? Mai am sanse cu el? Ce sa fac? SIMT CA MOR!

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat