Eu cred ca ai aceste dureri din cauza excesului de masturbare. Incearca sa te amsturbezi o data la 3 zile si vei vedea ca nu vei mai avea aceste dureri.
Intrebare foarte rautacioasa! Cu sotia ta faceai sex de doua ori pe zi? Poate de 2-3 ori pe saptamana, dar atunci nu aveai probleme. Din modul ccum pui tu problema, eu inteleg ca te doare mai mult sanatatea ta, decat o viata sanatoasa, construirea unei relatii, chiar si pasagere. Nu intelegi ca durerile le ai de la ...Glandele suprarenale trebuie activate normal, nu asa cum o faci tu. Ma dezamagesti, Allinna ti-a facut propunerea cu doamna...sau ti-e frica?
De ce barbatii se vaita dupa divort de viata sexuala si nu si de viata sentimentala, de echilibrul sufletesc?
Masturbarea e o solutie de moment, fara asta o sa ai mereu dureri! toti barbatii casatoriti au durerile astea mai ales atunci cand sotia sau partenera e la menstruatie! doare din cauza abstinentei! sfatul meu e sa te orientezi sa cauti o partenera din mediul tau adica fara pretentii materiale, o prietena cu venituri mai mici. nu i propune de la a doua intalnire sa faci sex cu ea, construieste mai intai o relatie si dupa aia vine si sexul!
Parerea mea este sa iti cauti o partenera cu venituri mai mici si parerea mea este sa nu ii propui din prima seara sa faceti sex dragoste
Cauta-ti o partenera care sa iti inteleaga situatia, sa te accepte asa cum esti. Numai bine!