Masturbarea e o solutie de moment, fara asta o sa ai mereu dureri! toti barbatii casatoriti au durerile astea mai ales atunci cand sotia sau partenera e la menstruatie! doare din cauza abstinentei! sfatul meu e sa te orientezi sa cauti o partenera din mediul tau adica fara pretentii materiale, o prietena cu venituri mai mici. nu i propune de la a doua intalnire sa faci sex cu ea, construieste mai intai o relatie si dupa aia vine si sexul!
De ce barbatii se vaita dupa divort de viata sexuala si nu si de viata sentimentala, de echilibrul sufletesc?
Cauta-ti o partenera care sa iti inteleaga situatia, sa te accepte asa cum esti. Numai bine!
Parerea mea este sa iti cauti o partenera cu venituri mai mici si parerea mea este sa nu ii propui din prima seara sa faceti sex dragoste
Intrebare foarte rautacioasa! Cu sotia ta faceai sex de doua ori pe zi? Poate de 2-3 ori pe saptamana, dar atunci nu aveai probleme. Din modul ccum pui tu problema, eu inteleg ca te doare mai mult sanatatea ta, decat o viata sanatoasa, construirea unei relatii, chiar si pasagere. Nu intelegi ca durerile le ai de la ...Glandele suprarenale trebuie activate normal, nu asa cum o faci tu. Ma dezamagesti, Allinna ti-a facut propunerea cu doamna...sau ti-e frica?
Eu cred ca ai aceste dureri din cauza excesului de masturbare. Incearca sa te amsturbezi o data la 3 zile si vei vedea ca nu vei mai avea aceste dureri.