Ghinionul tau.acu eu ce sfat sa iti dau. uite aici:
1)daca nu simtea nimic pentru ea.lasa mai sunt fete
2)daca e sa ai o sansa NU O RATA la o fata mai mult de 3 sanse nu ai daca le dai in bara ai ghinion...acum daca si ea te placea trebuia sa iti arate asta.alceva ce sa zic
Imi pare raw, dar daca nu ai bagat-o in seama toata vara, la ce te astepti? ce vroiai? sa te astepte pana te hotarasti tu s-o cauti? daca iti placea de ea nu inteleg de ce nu i-ai spus atunci...inteleg ca ai vrut s-o cunosti mai bine, dar asta se putea intampla pe parcursul posibilei relatii, nu?
Buna,
In primul rand greseala a fost a ta fiindca fetelor le place ca baiatul sa fie mai tupeist, sa stie ce vrea de la viata. In cazul asta sa stii ca razboiul nu e piedut mai ales ca e la inceput. Incearca sa mai discuti cu ea pe mess in legatura cu relatia ei, ce anume a atras-o, ce anume o deranjeaza, prinde-i puctele slabe si ataca in momentele ei de vulnerabilitate. Sfatul meu e sa lupti pentru ceea ce iti place cu adevarat si sa o faci cat mai curand posibil. Bafta!
E tarziu, ai ales pana ai cules! Alta data numai tatona asa mult ca ramai iar...mofluz!
Sfatul meu? :-> Daca chiar ti'ai dat seama tocmai acum ca iti place fata sun'o! Si spune-i ca ai fost un prost ca nu i'ai spus asta mai devreme! Si daca ea te va placea cu adevarat va renunta la el pentru tine ! Daca nu... asta iti va fi invatatura de minte pe parcurs Succes :*!
Deci e intr'o clasa paralela cu tine, bine ca ne'ai zis ca si clasa ta e paralela cu ai ei ca altfel nu imi dadeam seama.
George0197 întreabă: