Eu cred ca fata totusi te place dar trebuie sa intelegi ca nu de tine fuge, face asta pentru ca e timida si stiu cum e, si eu am fost timida in trecut si daca placeam un tip atunci cand ma intalneam intamplator cu el preferam sa l ocolesc pentru ca imi era rusine apoi imi parea rau ca am procedat asa, mai asteapta si poate o sa scape si ea cat de cat de timiditate mai ales daca observa ca nu ai intentia de ati bate joc de ea
Cel mai bine ar fi sa vb cu o colega de a ei sa ii spui ca iti place de respectiva dar nu sti daca si ea te place(tu stii ca te place dar te faci ca nu sti)prietena ei ori iti va spune ca nu stie daca te place oti iti va spune ca da si ea te place.in ambele cazuri va alerga la respectiva si ii va spune ca thu o placi. dupa asta ast 2-3 zile apoi mergi din nou la prietena ei si intrebare ce mai e... dupa care vezi ceiti spune si du-te la respectiva si spune-i ce simti. apoi spune-i ca o lasi sa se gandeasca daca vrea o relarie etc. daca mai vreialte sfaturi spune-mi.Acum nu prea pot scrie asa mult.Te pup
Da, insa vezi...ea este foarte timida si ma gandesc ca ar reactiona gresit daca as spune asa de direct sti... ea nu vorbeste cu mine si e prea radical sa-i cer o relatie, intelegi?
Da..inteleg..si eu sunt timida si mi-ar placea sa mi se zica ca si persoana pe care o plac ma place..ideea e ca ea sa afle sigur ca si thu o placi si atunci va mai disparea si din timiditate..nu trebuie sa ii spui din prima:stii eu vreau o relatie. poti doar sa o faci sa afle ca o placi.asta e primul pas..si apoi incetul cu incetul poate iese ceva.
Am facut deja asta si acum ne merge bine, deja suntem amici. Daca va fi mai mult sa fie insa pentru moment nu pot sa cer imposibilul. Vreau sa fac totul cu pasi mici dar siguri si daca se va intampla, norocul nostru daca nu eu ma bucur doar sa o am langa mine. Este o fata speciala si chiar m-am atasat de ea