| ZapaciLaa a întrebat:

Situatie schimbata la povestea mea de dragoste straight face.
Deci sa incepem, dar nu cu inceputul pentru ca il stiti, ci cu sfarsitul.
Acum cateva luni noi doi vorbeam foarte mult pe mess ne intelegeam foarte bine. Dar (se spune dar nu cred ca e adevarat ) el a spus ca ii place de o fata si atunci ne-am cam indepartat. Si in plus fata e si urata si emo si e si mai mare cu un an. Iar intr-o zi la ora de informatica se pare ca spre fericirea mea ea lucreaza la acelasi calculator si cam am intrat pe yahoo am luat id-u ei. In alta zi el a lasat comentariu la o poza a ei sa ii dea id-u sa vorbeasca. Iar eu i-am zis sa nu i-l dea si m-a intrebat pe mess daca sunt geloasa. Evident ca eram geloasa dar i-am zis: Eu? Geloasa? laughing De ce sa fiu geloasa? Ia mai gandeste-te! Iar miercuri am venit cu o colega si cu el. El a luat un bat si tot dadea in ea, dar stiu ca daca eu nu eram nu se dadea mare. Dar a vrut doar sa ma impresioneze. Si se pare ca a dat si in mine putin.Asa doar ma atins, dar eu eram in colanti si evident ca a durut si i-am zis : Auuuu bah. Ai grija sh tu! Si el la un moment dat : Opa...Scuze Ana big grin. Apoi i-a zis fetei: Bah Vasilica! Si eu dupa aia : Mai bine Ghitza! Si el: Da mah mai bine Ghitza.:X
Sau vineri cand am plecat o inceput sa cante : Dansez, doar pentru Ana dansez(dar Ana a spus-o foarte incet, dar am fost atenta sa vad ce zice). Si in ziua aceea a plecat cu alt coleg si pe noi ne-a lasat balta. Iar ieri am vorbit. L-am intrebat ce face si acea fata era pe mess si a zis ca vorbeste cu ea despre ceva si l-am intrebat despre ce si nu a vrut sa imi zica...Si eu ma inteleg bine cu fata aceea, iar i-a l-a pus pe el sa imi zica sall si cf si sa vorbeasca frumos cu mine. Dar eu cum sunt mai nebuna bah tu esti cazuth de pe marte? Pentru ca eu i-am zis o data Sall Si Cf. Si atunci i-a trimis ei tot ce am ce am vorbit cu el. Si el i-a zis mah ce *** sa vb cu ea? laughing Si cred ca o gandit : nu vezi ce urat vorbeste. Si atunci ea mi-a zis ca el se simte jignit ca eu vorbesc urat si el frumos. Si dupa aia eu cu el am inceput sa ne injuram. Eu sincer nu il inteleg. Dar intrebarea mea e Ce se intampla cu el?

Răspuns Câştigător
| Aylee a răspuns:

Vrea sa te faca geloasa. Din cate am citit cred ca asta vrea, na acum nu stiu ce o fi in capul lui, stati si voi un timp mai indepartati si daca vine la tine e clar ca te place, daca nu asta este. Mult noroc!

1 răspuns:
| pwp a răspuns:

Cred ca tine mult la tine, dar vrea sa te faca geloasa!