| keyti a întrebat:

Sl.TPU! Vreau sa ma despart de iubitul meu, dar as vrea ca dupa despartirea noastra sa raminem prieteni.Cum sa procedez, ca totul sa fie bine? P. S. Vreau sa ma despart de el din cauza ca este mai mic decit mine cu 2 ani, nu-mi atrage atentie, si vorbim mai mult pe internet.

Răspuns Câştigător
| serendipity8300 a răspuns:

Pai simplu ii spui k simti k nu va potriviti si nu incerca sa ramaneti prieteni nu e o idee buna intre voi cel putin cateva luni vor mai exista resentimente

6 răspunsuri:
| ionutzzzz3864 a răspuns:

Io zic ca ar fi bine sa eu spui direct dar nu ma bag e viata tahappy ok.

| mgtow a răspuns:

Te desparti de el, chiar daca ii spui motivul despartirii va trebui sa-i acorzi un timp ca sa fiti amici pentru ca se va simti prost dupa momentul despartirii.

| Castiel a răspuns:

Uite o intrebare ca o pun tuturor de acest gen,dupa ce dati **** tipului respectiv de ce mai vreti sa fiti prieten cu el? daca e mai mic ca tine de ce ai acceptat de la inceput sa fiti impreuna? acum tu cum crezi ca o sa se simta tipul ala? o sa-i dai vestea si el o sa zica ceva de genu "ah ok hai sa fim prieteni atunci" sau chiar daca ar zice-o(ar fi prost) nu ar simti asa ceva,nu ai cum sa fi prieten cu el,o sa-i frangi inima si el tot va simti ceva pentru tine, sau o sa te urasca o vreme indelungata, depinde de persoana la persoanahappy

| razekery a răspuns:

Lol deci vrei sa te desparti de el si sa ramaneti prieteni laughing pai daca esti in 96 si el e in 98 poate merge spune-i ca nu mai vrei nici un iubit momentan si gata tongue daca erati mai mari atunci aparea buba pentru ca de obicei dupa ce te certi cu cineva pe la vreo 16 ani si va despartiti e gata pa la revedere eu nu vreau sa te vad si nici tu tongue cam asa se intampla

| SimonaAdina a răspuns:

Nu vreau sa te judec, dar de ce nu te-ai gandit la asta de la inceput? De ce i-ai dat sperante baiatului daca nu te atrage? De ce nu iai spus de la inceput ca vrei sa fiti doar iubiti pentru ca este mai mic decat tine si pentru ca nu simti nimic pentru el? Nu o sa puteti fi niciodata prieteni pentru ca el simte ceva pentru tine, si nu o sa te vada niciodata ca pe o prietena...

| keyti explică (pentru SimonaAdina):

Eu il iubesc,dar parca mereu simt ca el nu ma place, si ma simt in plus in inima luia, atunci cind eram cineva totul.Si cred ca e mai bine sa ne despartim, oricum eu pot sa-mi controlez sentimentele, asa ca nu cred ca va suferi cineva dupa despartire.