| MunteanuSarah2000 a întrebat:

Slalut TPU. Acum un an am fost invitata de un prieten foarte bun la aniversarea prietenului lui.Bineinteles ca am acceptat.
Acum cateva zile m-am intalnit cu acel baiat(la care am invitata)
si m-a intrebat daca mai vrea sa ne intalnim
Inca-l tin in suspans! Da accept?
Oare ma place?

Răspuns Câştigător
| SergiuBoss11 a răspuns:

"Asculta,priveste si taci/Asculta sa-nveti sa vorbesti/Priveste sa-nveti sa cladesti/Si taci, sa intelegi ce sa faci/Asculta, priveste si taci." asta ii voi recita data viitore prietenei, multumesc pentru idee! Daca nu a existat cineva care sa recite din Ion Minulescu prietenei, eu voi fi cel ce inoveaza aceasta lume.

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca iti place de el, iesi cu el, daca nu nu-i irosi timpul aiurea cu ifose de copila de gaganita

| corbulalbrosu a răspuns:

Asta doar tu singura, poti sa afli cu adevarat. Si pentru a afla ar fi indicat sa dai curs invitatiei. Sunt convins ca nu doreste sa va intalniti doar cu scopul de a-ti recita o poezie scrisa de Ion Minulescu. Deasemenea te-as indemna sa nu lungesti prea mult suspansul ca nu-si are rostul. Parerea mea este ca sigur i-ai atras atentia.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

surpriseSi daca ar vrea sa-i recite o poezie de Ion Minulescu? cred ca ar fi cel mai emotionant gest al umanitatii

| corbulalbrosu a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Da,perfect de acord ca exista si o asemenea probabilitate. Te invit pe tine sa indici valoarea in procente, asa pentru cultura mea generala.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Exact. A XI porunca. S-ar putea sa fie de efect. Iti doresc succes.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

"Asculta,priveste si taci/Asculta sa-nveti sa vorbesti/Priveste sa-nveti sa cladesti/Si taci, sa intelegi ce sa faci/Asculta, priveste si taci." asta ii voi recita data viitore prietenei, multumesc pentru idee! Daca nu a existat cineva care sa recite din Ion Minulescu prietenei, eu voi fi cel ce inoveaza aceasta lume.

| neutrino a răspuns:

Daca si tu il placi, atunci poti accepta, daca nu, nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acceptă și o să vezi.