Se pare ca ii place, dar probabil este genu timid si are nevoie de niste sfaturi cum sa procedeze cu ea si daca ei ii place de el. Ii este rusine deocamdata, dar cu timpu va capata curaj, dar ar avea nevoie si de un impuls din partea Laviniei. Ar trebui Lavinia sa-i faca ochi dulci mai des, sa vorbeasca cu el, chiar si cele mai banale lucruri, nu conteaza, atat timp cat isi petrec timp impreuna. Dupa un schimb de numere de telefoane si id-uri de mess, tot ce urmeaza este un iesit p-afara si atunci cuplul va fi complet. Mult succes le doresc!
Clar ca o placeii mort dupa ea, crede-ma.Si eu sunt genu de baiat mai timid si o iau cu incetu si mi-e frica sa nu ranesc sentimental o fata si aud des prieteni si colegi ca direct merg la ele si le intreaba sau direct mozol, da nu stiu mie nu imi place asa dintr-una si cred ca asa e si el.Recomand daca ii place si Laviniei de el sa stea pe langa el,sa vorbeasca cu el,sa se mai cunoasca, poate un suc sau ceva, sa il alinte fizic sau verbal(gen esti dragut sau cv de genu si la ala fizic nu stiu... poate sa se joace cu parul lui sa il imbratiseze mai des...nu stiu, poate sa il tina de mana )dar ideea ii sa nul bruscheze so ia cu incetisorul ca altfel o sal sperie sau o sa-l faca mai timid si nu cred ca e binevoi stiti, oricum sper ca v-am fost de ajutor(funda? )
In primul rand intrebarea e gresita(oare, lui eii place de el) da el banuiesc cai place.Banuiesc ca e vorba daca ii palce de ea si raspunsul esteA!
Si eu fac cam la fel cand imi place de o fata.Si daca stie numele de familie si tot e clar cai innebunit dupa ea.Crede-ma ca stiu cum e.