Vezi ca la merceria de langa piata avea intr.o perioada margelute mici si colorate(cred ca mai are si acum).
Eu mi.am cumparat acum vre`o 2 luni de acolo ca si eu sunt din Nav.
- Eu chiar nu ştiu de unde poţi să îţi iei, dar este un gest drăguţ. Baftă! Şi mai caută şi pe internet, poate găseşti.
Auzi poti sa-i daruiesti orice, daca acea fata nu e interesata de tine, nu-si va aminti de persoana ta.
O prietena de-a mea a primit un inel cu cristale Swarowschi acum cateva luni. Pe pariu ca daca o intreb cum il mai chema pe tipul care i-a facut cadoul, sau ceva legat de el, habar nu are
Deci tu care ii dai o bratara facuta din margele, ai impresia ca isi va aminti tot restul vietii de tine? )
Gresit. Daca pentru acea persoana tu nu reprezinti nimic, degeaba te mai complici.
Sau de exemplu, eu am primit de la un fost prieten un inel de argint, cand mi-am gasit alt prieten respectivul m-a intrebat de unde am inelu.
Desteapta fiind i-am spus ca era de la un alt fost.
Mi l-a confiscat bineinteles sustinandu-si teoria ca "prietena mea nu poarta accesorii de la alti baieti".
Punct, discutie incheiata.
Mi-a luat inelul si de atunci nu l-am mai vazut
Tu asigura-te ca acea persoana te remarca intr-un mod deosebit, si are ceva pentru tine aparte.
Nu lucruri. ci ceva sufletesc.
Lucrurile se pierd, sau sunt luate. uitate pe undeva si cam asta-i.
Dar in schimb sentimentele nu.
Bafta
Iti dau o adresa daca inca mai cauti.
http://www.breslo.ro/Shop/ramonaignat/MARGELE-acrilice
Rowanna09 întreabă:
MaximAnaMaria întreabă: