anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Slaut, TPU as vrea sa aflu de unde pot cumpara margele rosii, galbene, albastre etc. pentru ca vreau sa fac o bratara pentru o fata de care imi place ca sa i aminteasca de mine si sa fie facuta de mine :*:*: dau funda un loc prin Constanta sau Navodari (Sunt din Navodari)

Răspuns Câştigător
| RiRi5846 a răspuns:

Vezi ca la merceria de langa piata avea intr.o perioada margelute mici si colorate(cred ca mai are si acum).happy
Eu mi.am cumparat acum vre`o 2 luni de acolo ca si eu sunt din Nav.

4 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

- Eu chiar nu ştiu de unde poţi să îţi iei, dar este un gest drăguţ. Baftă! Şi mai caută şi pe internet, poate găseşti.

| cherrybomb a răspuns:

La mercenarii si mall:X

| vεηiη a răspuns:

Auzi poti sa-i daruiesti orice, daca acea fata nu e interesata de tine, nu-si va aminti de persoana ta.
O prietena de-a mea a primit un inel cu cristale Swarowschi acum cateva luni. Pe pariu ca daca o intreb cum il mai chema pe tipul care i-a facut cadoul, sau ceva legat de el, habar nu are laughing
Deci tu care ii dai o bratara facuta din margele, ai impresia ca isi va aminti tot restul vietii de tine? laughing)
Gresit. Daca pentru acea persoana tu nu reprezinti nimic, degeaba te mai complici.
Sau de exemplu, eu am primit de la un fost prieten un inel de argint, cand mi-am gasit alt prieten respectivul m-a intrebat de unde am inelu.
Desteapta fiind i-am spus ca era de la un alt fost.
Mi l-a confiscat bineinteles sustinandu-si teoria ca "prietena mea nu poarta accesorii de la alti baieti".
Punct, discutie incheiata.
Mi-a luat inelul si de atunci nu l-am mai vazut laughing

Tu asigura-te ca acea persoana te remarca intr-un mod deosebit, si are ceva pentru tine aparte.
Nu lucruri. ci ceva sufletesc.
Lucrurile se pierd, sau sunt luate. uitate pe undeva si cam asta-i.
Dar in schimb sentimentele nu.
Baftawinking

| ramonica1979 a răspuns:

Iti dau o adresa daca inca mai cauti.

http://www.breslo.ro/Shop/ramonaignat/MARGELE-acrilice