| Goliat555 a întrebat:

Slaut TPU! Ce parere aveti de diferenta de 7 ani intr-un cuplu adica daca baiatul ar avea 16 ani si fata 9 ar avea vreo sansa? sa daca baiatul ar avea 23 de ani si fata 16 ani atunci ar putea fi impreuna? DAU FUNDAAA (SI VA ROG FARA MISTOURI).

10 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Eu la 9 ani ma jucam in tarana. si stii? era mai frumoasa copilaria pe atunci, netul asta strica mult. mi se pare penibil o fata de 9 ani, sa aiba iubit si crede-ma ca varsta mea nu este foarte mare. cat despre baiatul de 23 si fata de 16 e altfel. totusi, are 16 ani si stie anumite lucruri, depinde acum si de gradul de maturizare al fiecaruia.

| ComatoseWine a răspuns:

O relatie in care diferenta de varsta este de 7 ani este mai stabila cu cat cei doi parteneri sunt mai in varsta.

Una este o fata de 9 cu unul de 16 si alta este o femeie de 40 cu un barbat de 47.

| unknownn a răspuns:

Lasa trolling-ul ca nu-i de tine!

| Anon1mxD a răspuns:

Fu2.10n gat laughing
Cred ca esti baiat?
Dupa nume asa parelaughing
Goliat=Mare si PROST
Cum sa fii ma la 23 de ani cu o fata de 16 ani
Fu2-on gat de viata.
80% din barbati la 23 de ani au si casa ba gaylaughing
CAt despre aia de 16 cu 9 laughing
vezi ce faci. taie 1 si iese un 69 laughing

| Oana92 a răspuns:

Si intre mine si prietenul meu sunt 7 ani diferenta, doar ca eu am 20 si el 27!
16 cu 23 mai merge, dar 9 cu 16? Sincer ca poate sa faca o fata de 9 ani cu un baiat de 16? aia nici nu stie bine sa citeasca, ce ar putea vorbi, ce ar putea face impreuna? nici nu imi pot imagina asa ceva...e...socant!

| Demonull a răspuns:

Ce face ma? fata 9? du te dracu de pedofil ambulantrolling on the floorsi daca unu de 23 alege una de 15 16 tot pedofil e.e asa de slab incat doar ploadele se uita la el nu poate gasi o femeie.gradul de maimutareala a ajuns la cote maxime!

| NuMaContrazice a răspuns:

Salut,eu am 16 ani, sunt baiat, si nu ma vad in VECI cu o fetita de 9 anilaughinglaughing
Presupun ca ce ai scris mai sus a fost un simplu exemplu, cat despre 16-23 de ani, nu mi se pare chiar normal, deoarece baiatul la acea vreme ar putea incepe sa se gandesca la lucruri serioase, fata abia descoperind cum e viata de adult, si nu cred ca o relatie pe care o incepi de la varste atat de fragede vor tine prea mult, deoarece la 24-28 de ani fata va vrea sa cunoasca si alti barbati, parerea mea...
E adevarat ca acum vreo 50-70 de ani asa se intampla, copii se casatoreau devreme, dar suntem in secolul XXI...

| Ghinea_Alin_1998 a răspuns:

Sincer..nu stiu ce sa spun. diferenta de 7 ani e cam mare.chiar daca se spune ca varsta nu conteaza. dupa parerea mea conteaza si varsta in mare parete. daca fata are 9 ani nu trebuie sa intre intr-o relatie.gandeste-te si tu putin ce va face la 12 ani.eu am 14 ani si nu am o prietene fiindca imi va afecta cariera. poate o diferenta de 4 ani e mai bine asa.dar persoana cea mica sa aiba peste 14-15 ani.succes.funda?

| christianchristian a răspuns:

Baa esti prost?
o fata de 9 ani cu unul de 16laughing poate imi zici ca si-au dat si limbirolling on the floor

| demongirl a răspuns:

Pfffffff...da sigur o fetita de 9 ani si un baiat de 16 merg de minune.Cum sa te gandesti la asa ceva? Adica pe bune la 9 ani un copil normal inca se mai joaca, cu jucariile, dar se pare ca, copilaria nu mai este ce era odata.In niciun caz o fetita de 9 ani nu ar avea cum sa aiba o relatie cu un baiat indiferent de ce varsta are el