Daca te simti pregatita psihic dar si fizic si sti totul despre riscuri, boli, metode de contraceptie si daca ti la baiatul cu care faci si simti ca vrei tu asta nu e nimic rau! Dar daca nu il iubesti mult si daca nu esti pregatita eu zic sa mai astepti, sa iti traiesti copilaria ca ai timp destul pentru asta in viitor!
In caz ca te gandesti sa faci acest mare pas [ asta dupa ce te.ai gandit foarte foarte bine ] sa nu uiti de prezervativ sau ce metoda de cotraceptie alegi! Prezervativul fiind cel mai bun de preferat Durex dar vezi ca se poate si sparge :*:*! In caz ca ai dubii daca s.a spart sau nu :* du-te la farmacie si ia repede pastila de a 2. a zi care se poate lua in 72 h!
Ai grija :*! Te pup
Fundita ?
Daca ai menstuatie inseamna ca ai coprul pregatit, intrebarea e daca esti pregatita mental, si stii ce sa faci. Altfel ramai cu impresie proasta despre sex. Documenteaza-te inainte si totul va fi bine. Daca esti cu capul pe umeri este ok sa-ti incepi viata sexuala cand vrei tu nu iti trebuie impusa o anumita varsta.
Eu zic ca nu e prea bine.Eu as zice de maximum saruturi. Oricum tu alegi, dar mai bine nu.
Nu pentru ca daca fla parintii te-ai ars,daca simti ca esti pregatiata pana la urma fa-o, dar folositi prezervativ, mai bine e la 18 ani. Sfatul meu e sa astepti macar pana la 17 si atuncea o poti face.
Nu logik daca un baiat iti propune asta inseamna ca doar asta vrea de la tine
Daca te simti pregatita, crezi ca ai parteneru ideal care crezi ca te iubeste si tine la tine, si dupa ce te dezvirgineaza nu o sa te paraseasca si pur si simplu e o relatie de ceva vreme intre voi, nu te retine nimeni sa nu o incepi, dar cu grija si sa nu uitati de prezervative.
Nu stiu ce sa zic.Stiu fete care au facut(...)si nu fac din asta o tragedie, adica peste ani o sa regreti, fa ce vrei este viata ta, nute obliga nimeni, dar e cel mai bine de stiut.sa ai incredere in persoana respectiva
Consider ca e prea devreme. Daca o incepi acum, la debutul copilariei, mai tarziu ca mai ai de descoperit?!
Vrei sa devii femeie in toata firea de la 15 ani?!
Esti in stare sa bte confrunti cu un posibil avort,BTS-uri sau o despartire dureroasa?!
Eu nu cred,dar daca esti dispusa sa-ti asumi riscul, doar pentru placere, e fix alegerea ta.
Totusi, da dovada de inteligenta si intelepciune si fa-o dupa 18 ani!
Consider ca nu. daca iti permiti si nu vrei sa iti intemeiezi o familie poti sa iti incepi viata sexuala si desigur dk mama ta este mai intelegatoare.
eu iti sugerez sa nu. acum e alegerea ta si viata ta.
Buna Nicole!
Nu face asta, esti micuta. corpul tau nu este pregatit pentru asa ceva, mai asteapta putin macar pana implinesti varsta de 18 ani, crede`ma ca ai tot timpul din lume pentru asa ceva, de ce sa te grabesti?
Ai rabdare toate la timpul lor!
Multa sanatate iti doresc!
maryamarya99 întreabă:
Beastboy întreabă:
Stefanismyname întreabă:
George0197 întreabă: