Asta e blestemul femeilor care fac avort : raman insarcinate foarte greu dupa, sau deloc!
Eu zic sa mergeti la un planning familial, sa va faceti niste analize si vedeti dupa!
Daca medicul ti-a spus ca tu poti sa faci copil mai tarziu atunci problema e de la barbat, e fertil si nu poate sa iti dea un copil dar sunt alte metode care rezolva asta ca si cum ar fi implantarea spermatozoizilor in vaginul tau prin injectare. Voi decideti cum faceti bafta.
Da tu mai meriti copii? Practic i-ai omorat copilul.Acum vrei sa o faci iar? Dumnezeu cu mila.Sa dea Domnu sa nu mai faci copii cu ala toata viata ta.
I'm perfect.Ce blestem ma.si-a gaurit burta" si a comis o crima in acelasi timp. Poate sa faca cancer. Daca o sa mai ai copii sa zici sarut mana
El are 27 ani si are un baiat deja cu fosta.si eu cand am facut avortul ca toate fetele care sunt cam tinere pentru a deveni mama, nici nu implinisem 17ani, deci...practit nu i am omorat copilul ca nu era cu el pe atunci, cum zice mr m3ntal si eu ma gandisem ca poate raman mai greu din cauza avortului, desi medicul mi a zis ca is in stare perfecta si ca pot avea copii...ms