| anndra56 a întrebat:

Slt TPU.Am din nou o problema:d
Urinez foarte des iar peste 4 zile merg in vacanta si nu stiu ce sa fac pentru ca urinez foarte des adica din 15in 15 minute.
Cer seriozitate!
Dau funda!

6 răspunsuri:
| Michell_7762 a răspuns:

Cand ai fc. ultima data analize generale, in special glicemia? Persoane cu predispozitie la diabet reactioneaza in aceast mod. Trebuie sa fc analizele generale.sa fc o urocultura pentru. ati verifica rinichi (nu cred ca ai infectie la ei dar asa pentru linistea ta, iar prostata sa te deranjeze asa devreme este putin probabil) multa sanatate si urgent la medic pentru ca nu este de glumit.

| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Poate ai o problema de prostata. mergi la un doctor. Pa, pa.

| Mihaela111 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mergi la medic

| andrasstefan a răspuns:

Cel mai probabil ai probleme cu caile urinare, cred ca suferi de prostata.un control medical la un urolog te va ajuta mult mai mult decat cei de pe aici.bafta fratioare si have fun in vacanta.

| ankahra4m a răspuns:

Buna. Poti incerca urinal. Este un medicament foarte bun cu merisor, te v-a ajuta si il poti procura de la orice farmacie sau plafar, fara reteta. Este bazat doar pe acel merisor nenorocit ce te ajuta sa revii la normal in 7-10 zile, dar mai intai treci pe la un doctor, sper sa nu fie ceva mai grav. Peace.

| mir3lutzaa a răspuns:

Esti racit la rinichi ar trebui sa iti faci un control cat mai urgent sau ia urinex sau urinal