Va trece si timiditatea asta daca si tu iti doresti acest lucru.
Daca nu, vei avea multe de pierdut pe viitor.
Iti doresti din tot sufletul sa depasesti timiditatea?
Daca da, voi incerca sa te ajut.
Simti ca parca ceva te opreste sa te exprimi, sa arati ceea ce esti si sa comunici ceea ce doresti?
Incearca sa privesti in ochi persoanele din fata ta, deoarece acest lucru transmite sinceritate, incredere si, de ce nu, simpatie.
O persoana timida priveste ocolit, o cunoastem de la felul ei de a se aseza pe marginea scaunului pana la vocea prea inalta sau prea joasa, tacerea, gesturile impietrite etc.
Abandoneaza-ti felul de a fi singuratic si teama de oameni. Teama pe care o simti este mai mult imaginara, totul este doar in mintea ta.
Incearca sa fii mai indraznet, sa cauti compania celorlalti, incearca sa-i cunosti si sa-i intelegi. Lumea este formata din noi toti!
Invata sa zambesti atunci cand porti un dialog. (Incearca, de asemenea, sa te pui in locul celuilalt, ca ideile si emotiile celuilalt sa te impresioneze pentru a putea sa-i raspunzi cat mai potrivit.)
Scapa de ideea ca esti o persoana fragila. Chiar nu esti.
Gandeste-te ca esti un luptator puternic, ce poate invinge orice.
Gandeste pozitiv in tot ceea ce faci. Fa mici glume, asta le impresioneaza pe fete.(dar sa fie amuzante, cauta si pe net)
Gandeste-te ca poate si ceilalti au fost ca si tine, iar prin dorinta si-au depasit timiditatea.
Bafta! Si nu uita sa zambesti! E important.
Da-mi mesaj cu varsta ta te rog.prea timid sa vorbesti cu 2 fete fata in fata? am mai auzit-o si pe asta.eu aproape in fiecare seara ies cu DOUA DEODATA si iubesc asta doar ca e naspa la capitolul finante cand iesic u 2 deodata
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: