| BLUEishot a întrebat:

So. nici nu prea stiu cum sa incep dar incerc. E o poveste tipica de adolescenti, avand 15 ani bineinteles ca m-am indragostit si eu ca orice fata de varsta mea dar din pacate de cine nu trebuie!
Eu nu sunt genul acela de fata sa las baietii sa ma pipaie sau sa faca ce vor ei. din fericire am stiut sa zic NU pana acum. Tipul e cu 3 anii maii mare stiam ca a avut relatii cu multe fete de facultate deci ii placea viata sa zic asa thinking cand a inceput sa ma caute nu i-am dat importanta cu toate ca e unul dintre tipii "favorizati" de fete la noi in oras, si probabil asta i-a placut la mine ca nu eram moarta dupa el, sau cel putin nu aratam. Am tot vorbit, am tot vorbit si a ajuns sa imi placa de el chiar rau imi zicea chesti dragute si facea numai gesturi, iar eu stiam ca pot fi numai "vrajeli" dar avea ceva ce imi inspira incredere. In fine, am avut o cearta iar eu am crezut ca s-a terminat totul si am iesit cu un baiat dar in seara aia i-am zis ca vreau sa ne despartim pentru ca nu simt nimic si nu vreau sa imi bat joc. Tipul acela a aflat si ne-am certat era gelos rau dar imi placea asta thinking credeam ca ii pasa, am trecut si peste asta si ne-am impacat. Dupa ceva timp gen o saptamana ma suna o prietena sa imi zica ca "iubitul meu drag si frumos" e cu inca una. eu l-am intrebat pe el si a negat mi-a zis ca vorbeau inainte si l-am crezut. Dar se pare ca am fost putin inspirata si am dat de fata aia am sunat-o si am vorbit cu ea, stati linistiti nu ne-am injurat sau ceva de genu am vorbit frumos ( prietena lui era chiar draguta ), si am aflat ca vorbea cu amn2, iar noi i-am zis amn2 ca ne desp de el si el a inceput sa se roage de noi sa ne impacam dar de amn2. eu m-am suparat i-am zis ca e prost ca se roaga de amn2, si atunci mi-a tr o conversatie dintre ea si el in care ii zicea el, stiu ca o sa te superi dar eu chiar tin la ea. nu stiu daca era doar asa oricum am intrebat-o si pe ea si mi-a confirmat dar eu am zis NU. tin la el foarte mult dar nu pot de felul meu sunt orgolioasa. cu toate astea as fi dispusa sa il iert si stiu ca nu merita.
Am uitat sa va zic ieri m-a sunat o pr sa imi zica ca tipul se pupa cu una intruna intr-un bar saptamana trecuta dar nu stiu exact daca era inainte sau dupa sa nu ne vorbim!
Chiar am nevoie de ajutor. stiu ca am inca o varsta frageda dar acest timp pur si simplu mi-a luat mintile! Helllpp, Funda :*

Răspuns Câştigător
| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Nu te lasa calcata in picioare de el. Este foarte bine sa ai orgoliul tau. Ti-ai dat seama ce fel de om e, asa ca " arunca " acele scuze care a avut dupa ce ai aflat despre tot ceea ce invartea el. Cum e mai mare,crede ca poate face ce vrea cu fetele mai mici care intr-adevar pun suflet in ceea ce fac. Nu il mai baga in seama,iar daca vreodata vei vedea ca s-a potolit, si ca te cauta, inainte sa fiti impreuna din nou, sa purtati o discutie serioasa incat sa isi ceara iertare. Daca o sa va impacati, sa nu ii suporti nici o faza de genul, fiindca asa cum ti-o face pe prima si il ierti, asa ti-o va face si pe a 2a, a 3a, etc
Succes draga! happy

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BLUEishot):

Nu sunt clișee, nu sunt idei preconcepute, e adevărul pe care nu vreți voi să îl acceptați. Rămâneți cu ideile voastre clișeice gen „dragostea nu are vârstă/e eternă/e bla bla bla", poate așa veți duce o viață ignorantă și fericită.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Decrepit):

Mi se pare mie sau tu mai ai un cont mai vechi pe aici? L-ai abandonat și ai venit pe ăsta? Că îmi pari tare cunoscut cu cineva.

| Decrepit a răspuns (pentru Paulla):

As tinde sa cred ca pentru cei din friendzone (hai mai bine s-o numim purgatoriu) exista o oarecare atractie psihica,dar nu exista fizica,sau exista extrem de putina, fiind sufocata de sindromul "a n-a roata la caruta".Si mai tind sa cred ca, la barbati, undeva dupa 30, iar la femei, undeva dupa 25, se amplifica sentimentul care le urla prin creier cum ca au nevoie de o lady/un gentleman. Poate o fi sentimentul de siguranta ca juma' din viata si-au mancat-o si incepe ceasul sa ticaie mai apasat si au nevoie de un oarecare confort.D-aia cele mai putine divorturi sunt la cei trecuti de 50 de ani.

Insa nu vad de unde atat siguranta.Sunt vreo 3.55 miliarde de femei pe lumea asta, esantionul ce poate "lovi" cu friendzone, ar trebui sa fie undeva la vreo 7-800 de milioane.Si comportamentele in ceea ce priveste relatiile sentimentale sunt diferite de la persoana la persoana.Din ce-am vazut eu, sunt mai volatile la femei comportamentele astea.Stiu ca sunt si fete/femei, oricine se poate afla in pozitia asta.Cred ca e mai degraba o problema de compatibilitate. Uita-te si pe strada.Intalnesti cred, cel putin o data pe zi, un cuplu la care nu poti sa nu te intrebi "cum a ajuns asta cu asta".Si sa zicem ca nici nu-i bogat/bogata acel personaj care iti declanseaza tie suspiciuni.E compatibilitate.Si nu ma refer la zodii, ci la chimie si la modul cum se "prind" cele doua caractere unul de altul.Sau...ar mai fi si posibilitatea sa stea cu cineva, doar sa stea cu cineva.Asta e intr-adevar jalnic.Cred ca ar fi cazul sa nu mai aduci atatea ofrande comportamentului "biologic", ti-am zis asta parca si aseara la intrebarea despre homosexuali.Mai nimic nu e biologic pe lumea asta, din lucrurile ce conteaza cu adevarat.