| Andreutza_8846 a întrebat:

So`. povestea mea incepe cam asa. am avut o relatie de 2 ani de zile cu un baiat, nu pot spune ca nu am fost fericita, poate ca a fost singura perioada din viata mea cand m-am simtit cu adevarat fericita. asta pana la un anumit moment, cand el a inceput sa devina mai rece fata de mine si sa ma insele. l-am prin odata cu mincina, l-am iertat, l-am prin a doua oara, iar l-am iertat si tot asa. am incercat sa trec peste toate desi sufeream enorm de mult si sa ii ofer tot ceea ce is doreste doar ca sa fie multumit. stiu ca am gresit facand lucrurile astea. ma rog. acum o luna ne-am despartit pe motiv ca " nu mai merge si ca trebuie sa luam o pauza ", dar aflu peste cateva zile ca el de fapt are pe altcineva din timp ce era cu mine. acum s-a despartit de aia din cauza unor persoane si sa aruncat in bratele alteia cu care a mai avut anumite aventuri. faza e ca nici pe mine nu ma lasa in pace si ma minte intruna. aa si isi aminteste de mine numai atunci cand are nevoie de ceva. faza e ca eu stin la el, si de a luna nu imi pot reveni si tot afland lucrurile astea imia fac si mai rau si ma afund si mai tare in depresia mea. intr-un fel il vreau inapoi, dar pe de alta parte nu, pentru ca si-a batut joc si nu vreau sa ma minta o viata. ce sa fac? un sfat pls crying

Răspuns Câştigător
| mikutzzza1000 a răspuns:

Scumpo...stiu ca e greu sa treci peste o relatie in care au avut loc multe intamplari frumoase care iti macina amintirile, dar si mai greu e sa uiti o persoana pe care ai iubito, sau inca o iubesti si ea te-a ranit.Gandeste-te ca a ierta e omeneste, dar a ierta mai mult decat trebuie, e nebuneste. Da, e nebunie curata.
Priveste-te in oglinda. Cred ca esti o persoana superba si ca meriti mai mult decat un nesimtit (scuze dar alfel nu am cum sa ii zic)care sa-si bata joc de sentimentele tale.Esti tanara si e prea devreme sa plangi pentru cineva care in primul rand nu te respecta, si cred ca de iubire nici nu e vorba.Mai sunt asa multe alte persoane care te pot pretui ca pe un diamant si nu merita sa. ti pierzi timpul cu un asemena om.Stiu ca nu e usor sa-l uiti, dar incearca.Zambeste si treci mai departe, viata merge inainte! big grin

5 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Clar ca nu te merita.Nu te mai injosi atata! Priveste lucrurile la rece.Stiu ca este greu sa-l uiti, dar vei reusi cu timpul si cu vointa.

| ELLSSA a răspuns:

Ca bine mai gandesti mikutzzza 1000.
Of! E plina lumea de asa baieti.Pacat,mare pacat!

| just27smile a răspuns:

Stiu ca e greu sa treci peste asta... dar trebuie sa-l uiti
nu stiu...incearca sa iesi cu prt in oras sa iti faci un nou iubit...sa iti faci de lucru

poate o sa uiti astfel de el si de rau pe care ti la facut

succes!

| Andreutza_8846 explică:

... mi s-a mai spus ca nu ma merita, si eu sunt constienata de asta dar... nu pot sa il uit. incerc sa fiu mai nepasatoare, dar mereu aud cate ceva despre el fara sa vreau si ma intristeaza simai mult. nu pot spune, a tinut si el la mine, dar nu sa multumit numai cu atat. Multumesc pentru raspunsuri big hug :*

| Pegasus a răspuns:

Uita-l, nu sunteti unul pentru altul. Crezi ca poti trai langa cineva in care nu poti avea incredere?