Scumpo...stiu ca e greu sa treci peste o relatie in care au avut loc multe intamplari frumoase care iti macina amintirile, dar si mai greu e sa uiti o persoana pe care ai iubito, sau inca o iubesti si ea te-a ranit.Gandeste-te ca a ierta e omeneste, dar a ierta mai mult decat trebuie, e nebuneste. Da, e nebunie curata.
Priveste-te in oglinda. Cred ca esti o persoana superba si ca meriti mai mult decat un nesimtit (scuze dar alfel nu am cum sa ii zic)care sa-si bata joc de sentimentele tale.Esti tanara si e prea devreme sa plangi pentru cineva care in primul rand nu te respecta, si cred ca de iubire nici nu e vorba.Mai sunt asa multe alte persoane care te pot pretui ca pe un diamant si nu merita sa. ti pierzi timpul cu un asemena om.Stiu ca nu e usor sa-l uiti, dar incearca.Zambeste si treci mai departe, viata merge inainte!
Clar ca nu te merita.Nu te mai injosi atata! Priveste lucrurile la rece.Stiu ca este greu sa-l uiti, dar vei reusi cu timpul si cu vointa.
Ca bine mai gandesti mikutzzza 1000.
Of! E plina lumea de asa baieti.Pacat,mare pacat!
Stiu ca e greu sa treci peste asta... dar trebuie sa-l uiti
nu stiu...incearca sa iesi cu prt in oras sa iti faci un nou iubit...sa iti faci de lucru
poate o sa uiti astfel de el si de rau pe care ti la facut
succes!
... mi s-a mai spus ca nu ma merita, si eu sunt constienata de asta dar... nu pot sa il uit. incerc sa fiu mai nepasatoare, dar mereu aud cate ceva despre el fara sa vreau si ma intristeaza simai mult. nu pot spune, a tinut si el la mine, dar nu sa multumit numai cu atat. Multumesc pentru raspunsuri :*
Uita-l, nu sunteti unul pentru altul. Crezi ca poti trai langa cineva in care nu poti avea incredere?