| CookieMonsterDeea a întrebat:

So! sa recapitulam putin povstea mea...am intalnit acum 2 luni un tip mai mare ca mine cu un an. mi-a luat apararea de 3 ori. este simpatic si zambste de cate ori ma vede.insa pe mess si de fata cu colegii lui nu mai este atat de dragut! are un comportament violent. iar ieri(12.01.2011) eu urcam scarile si el cobora. s-a atins "accidental" de mine si nici macar nu si-a cerut scuze. o data am incercat sa vb cu el si nu putea sa see uite in ochii mei si se balbaia. motiva ca am ochii prea verzi si ca il ametesc. va rog ajutati-ma! nu mai stiu ce sa fac cum sa ma comport cu el!crying( Fundita:X!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca si trateaza-l cu indiferenta si fii atenta la reactiile lui. in momentul cand va vedea ca nu-i dai atentie, daca simte ceva pentru tine, va pune exact aceeasi intrebare pe care o pui tu acum! indiferenta doare! iti garantez succes! nu-i arata sub nici-o forma ca esti disperata dupa el sau ca-ti place prezenta lui.

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Intreaba-l daca te place...si daca nu raspunde spune-i ca tu il placi. Daca se balblaia si etc. inseamna ca te place laughing, si nu prea cred faza cu ochii verzi.Adica ar fi o scuza, dar ochii verzi nu ametesc, ochii verzi sunt frumosi love struck

| Zenithf a răspuns:

Cred ca trebuie sa luati amandoi o doza de curaj. thinking
Daca nu te-ai invitat el pana acum la un suc, ceva, unde sa povestiti povestile voastre, poate faci tu pasul asta.

| Elena1234456 a răspuns:

Hm... ciudat tipul.Eu cred ca te place sigur.

| BlueHusky a răspuns:

As avea cateva idei dar dara imi e ca ai 12 ani... sry.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa-ti spun sa faci lucrul asta pentru o perioada. daca vezi ca nu il doare indiferenta ta, inseamna ca trebuie sa o lasi balta, nu e pentru tine! oricum meriti ceva mai bun! daca da rezultate, bucurate in sinea ta, lui sa nu-i arati si accepata o invitaie in oras sau la un film. ok te pup succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da man

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu.nu este asa...trec prin ceva asemanator, am facut un baiat sa se indragosteasca de mine dar nu am sps cine sunt, iar acum m-am apropiat de el ca o prietena. Imi este. nu stiu poate ca il iubesc. dar mai e ceva. e o persoana iolenta si de temut in scoala mea, eu nu stiu ce sa fac... dar stiu ca sa ii spun adevarul nu pot, ma tem de reactia sa.

| maryanreparu a răspuns:

Asculta nu stiu dar eu cred asa ca acest baiat nu face de tine