anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

So.there's this boy.
Eu pana acum nu am avut prieten, si de aceea nici nu stiu cum sa ma comport exact in jurul lui. Imi cam place de el, la scoala cand ne intalnim, mereu se uita in ochii mei si zambeste cand ne salutam, am iesit de multe ori in oras impruna cu inca cativa prieteni, am fost la concerte impreuna, vorbim si pe mess, si prin sms-uri, insa doar depre teme obisnuite, nimic mai personal...De multe ori imi imaginez cum ar fi daca am fi impreuna. Eu sunt putin mai timida, nici el nu este 'smecher' (n-am gasit acum alt cuvant sa ma exprim). Ce credeti ca ar trebui sa fac? Oare ma place si el?

Răspuns Câştigător
| DANyi a răspuns:

Sa fii sigura ca te place. Cel putin asa fac eu cand sunt in fata celei pe care o plac ( ma uit in ochii ei, ii zambesc tot timpul). Dar si tu ai un rol importat in aceasta mica poveste de dragoste, pe care trebuie sa il indeplinesti prin a invinge mai intai timiditatea si de a-i deschide ochii acelui baiat, ca sa-si dea seama ca si tu il placi. Daca nu faci asta, el va crede ca sentimentul nu e reciproc si va renunta intr-un tarziu.Bafta! Numai bine!