| maadaaa a întrebat:

Soldurile de la ce se latesc?

dupa inceperea vietii sexuale?
(eu nu am solduri late si nici nu as vrea sa am, dar imi este frica daca o sa apara soldurile dupa inceperea vietii sexuale, sunt exercitii de gimnastica pentru reducerea soldurilor sau pentru a prevenii soldurile late? nu stiustraight face)

Răspuns Câştigător
| Cypronge a răspuns:

Salutare Alina,
dupa inceperea vietii sexuale nu apar shimbari majore decat ruperea himenului, pentru mai multe detalii privind la ce se intampla dupa primul contact sexual iti recomand sa intri pe aceasta pagina unde vei avea toate detalile http://educatiasexuala.wordpress.com/2009/01/09/virginitatea-himenul/

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Soldurile nu se latesc de la viata sexuala, nu are nici o legatura. Ci de ma sedentarism si mancare aiurea (dulciuri, fast food).

| Ирина19 a răspuns:

Draga mea, soldurile nu se latesc dupa inceperea vietii sexuale, astea se latesc doar de la o sarcina, asa ca stai linistita.Bafta:*

| valy1233 a răspuns:

In 10 ani, in cat apar semnele astea? eu sunt baiat am facut sex cu prietena mea la 15 ani si nu s-a schimbat nimic la aman2

| Myladdy a răspuns:

De la lene, in principiu! Altfel, de la genele familiei, de la maturitatea organismului, de la o sarcina, cand tot corpul se transforma, etc!
Sunt o gramada de exercitii, dar mi-e lene acum, nu pot sa-ti arat!
De la viata sexuala apare orgasmul, mai nou!

| MihaiXtensiiPunctRo a răspuns:

Haha. asa ca de la viitor medic ce sunt, soldurile(bazinul) se latesc cand sunt mature din punct de vedere sexual. dimensiunile depind de fiecare dar in caracterele sexuale secundare ale femeii intra si aspectul ginoid, cu tale ingusta si solduri mai late. din punct de vedere fiziologic se latesc si ligamentele centurii pelvine devin elastice pentru a putea facilita nasterea big grin.
aaa si n-are legatura cu viata sexuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti fie frica, ca e greu pana intra, dupa aia e bine.soldurile? dale-ncolo.cine se uita la ele cand esti intinsa pe pat?