Cine te-a mintit ca nu exista oameni urati? Ca nu e asa grav sa fii urat si ca nu doar asta conteaza, da, asa e. Sau ca cineva se poate indragosti de tine asa cum esti si il vede frumos in felul lui, da. Dar nu-mi spune tu mie ca nu ti s-a parut in viata ta cineva urat cu spume. Faptul ca noi dramatizam asta ca fiind ceva extraordinar de rau si de nasol e gresit. Dar exista oameni urati, oameni frumosi si oameni placuti. Toti au alte avantaje, dezavantaje, frumusete interioara si alte cacaturi, au sanse egale sa fie iubiti etc, dar nu inseamna ca toti oamenii sunt frumosi fizic.
Sigur ca sunt si cazuri din astea. Dar sigur ei erau compatibili mai mult sau mai putin. Stiu si eu un caz de genul asta (un fost coleg de facultate) micut (1.65 inaltime), slabut, uratel (ma invidia pe mine ca fizic, culmea!), inteligenta absolut medie, bucurestean, saracut, cam facea foamea acasa (erau anii 85-89). Si-a gasit o tarancuta din Teleorman micuta (sub 1.60) absolut banala ca fizic, inteligenta sub medie dar dintr-o familie cu o gospodarie taraneasca destul de prospera care efectiv l-a hranit, la propriu. Dragoste mare, in nici un an s-au casatorit. De atunci nu mai stiu nimic de ei.
Foarte rar sa vad urat frumos, vad aceeasi chesti aman 2 frumosi sau normali la unii ma intreb astia sunt frați?
Nici o legatura dar am vazut ca mi-ai dat exemplu pe oamenii aia de parca ar avea vreo vina ca arata asa.Eu pe toata lumea vad frumoasa chiar si in oamenii aia vad ceva frumos