)
nimic iesit din comun
acum: ce parere ai avea tu daca in loc sa pui intrebari stupide, ai iesi afara la o plimbare sau ai citi o carte? maine incepe scoala
Mi se pare cam de prost gust.
totusi barbatii au si ei nevoile lor iar, atunci cand sotia nu li le mai satisface...intervine amanta!
faza naspa e ca amanta poate distruge o familie. barbatu' vede in ea mai "mult potential" decat in nevasta asa ca, isi paraseste femeie careia i'a jurat ca vor ramane impreuna tot restul' vietii pentru o panarama care il va parasi ulterior pentru ca a imbatranit [barbatu] si ea are nevoie de "ceva proaspat".
totu' e din interes mai mult!
xoxo
Ori nu-l satisface nevasta ori e gagicar de meserie. Daca e a doua varianta nevasta-sa a fost oarba cand l-a luat
Lumea moderna asa si femeia cu amantul mai ales asa se procedeaza in relatiile din ziua de azi
Poi hai sa fac si eu un sondaj..."Ce parere aveti de femeia cu amant?"
Evident ca toti barbatii o sa zica curva...nu este frumos din partea voastra!
Nimic neobisnuit, daca nu esti tuta care are senzatia ca lumea se invarte in jurul ei, dar care o va pati oricum.
Un dobitoc!Ceilalti spun ca amanta apare cand nu il mai satisface indeajuns sotia...Atunci de ce nu isi face amanta sotie?
Nu mi se pare chiar asa o parere capiata...in ziua de azi se intampla lucruri mult mai grave si rusinoase. faza cu amantii/ele se intampla de multa vreme.curiozitatea e mai periculoasa decat perversitatea!
Barbatul cu amanta nu este un barbat serios. Atata timp cat vrei sa ai o relatie serioasa si iubesti cu adevarat persoana respectiva nu esti in stare sa inseli. Eu una nu as suporta asa ceva