anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sondaj de opinie pentru baieti.
1.Ce ati crede despre prietena voastra cand veti fi aflat ca nu e virgina? [faceti mofturi ca de ce nu e virgina, si dati vine pe ea ca un bou a batjocorit-o, sau sunteti mai putin aroganti?]

2.Ce credeti despre nevirginitate in noaptea nuntii?[adica sa "se cunoasca" de dinainte]

3..De la ce varsta credeti ca o fata este ciudata daca nu mai este virgina?

4. Vreti doar fete virgine, insa atunci cand sunt speriate ca raman inarcinate sau au dureri, faceti mofturi?

Vreau sa va vad parerile, sunt curioasa pur si simplu. Orice aluzie la persoane sau fapte e pura coincidenta.

Răspuns Câştigător
| Solutionistul a răspuns:

Depinde cat de mult imi pasa de acea femeie..am fost indragostit lulea de o tipa..era virgina insa doar se sarutase cu un alt tip in trecut. Ei bine, doar gandul ca un alt barbat ii sarutase buzele, ma innebunea..ma gandeam la asta foarte des si ma tulbura. Apai sa mai aflu ca nu era virgina, muream acolo. Acum sunt cu o alta fata, nu mai e virgina, a facut-o cu un fostul (eu si ea eram amici pe atunci si stiu cand s-a intamplat) insa nu ma deranjeaza cu nimic pentru, vezi tu..nu am aceleasi sentimente, nu au aceeasi intensitate. Parerea mea e ca totul se rezuma la intensitatea sentimentelor.

23 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

1.as crede ca a mai avut o relatie si stie cu ce se mananca asta...cu toate ca e special cand e virgina, si faptul ca nu mai e are avantaje.sexul vine mai repede.
2.e draguta faza cu dezvirginarea in noaptea nuntii insa eu sunt de parere ca inainte de a te casatori e bine sa ai o relatie de 2-3 ani cu ea... timp in care na...se intampla sa cada si stii tu ce si papa virginitate
3.20 de ani...
4.cine a zis ca vrea doar fete virgine? stii cata bataie de cap ai cu o fata virgina?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

1. M-as bucura tare sa aflu ca nu mai e virgina, nu-mi plac viginele incordate speriate de bombe.
2. Sunt total de acord este ceva normal pentru ca OMUL NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM.
3. 10 ani
4. O singura data am avut o experienta cu o vigina, a fost un scenariu demn de film horror de atunci fug de virgine ca dracul de tamaie.

| Mayar a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

hee hee

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Mayar):

Si eu ce sa inteleg prin emoticonul ala?

| Lawliet14 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Asa credeam si eu pana acum cateva zile la punctul 1 dar mi-am dat seama ca nu e asa daca ai o relatie serioasa si de viitor. Adica as fi preferat sa nu mai fie virgina ca nu o sa mai dezvirginez eu dar mi-am schimbat punctul de vedere. Insa nu e o problema daca nu e. Fete speriate de bombe nu prea mi-a fost dat sa vad, cum zici tu, ci mai mult baietii pot fi. Nu stiu de ce, cred ca ele sunt mai mature probabil in unele aspecte. Eventual, "inghetate" am vazut dar nu poti sa le obligi sa faca ce nu vor. S-asa unele fac destule pentru vreun bou. In general, ca off-topic, comunicarea clarifica multe aspecte.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Lawliet14):

Frate un lucru este sigur, odata ce dau virginele de sex, vor vrea sa incerce cat mai mult si diversificat

| TimoTimo a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Daca au gasit comoara, e vai de ea happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru TimoTimo):

Super coment, merita funda!

Ca m-am tavalit pe jos de ras

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Mayar):

Nu s-ar zice, imi pare mai degraba un ras abtinut

Ei, nu el fa pe toate tarfe. Mai degraba baietii sunt cu ''apetitul'' mai mare...

| Lawliet14 a răspuns (pentru Mayar):

Si femeile dar ele nu sunt extrem de dependente de sex cred.

| Lawliet14 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Tot mai asculti Sandu Ciorba? E lider de piata in Polonia. happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Lawliet14):

Da, cea mai originala piesa

| stfnn a răspuns:

1. nimic
2. Fiecare face cum vrea dar mai rare cazurile astea in prezent
3. nu e treaba mea.
4. Nu

| RAY a răspuns:

1 atata timp cat nu-mi da bts ca amintire ce imi pasa daca e virgina sau nu, daca m-a mintit ca e virgina da e aiurea, dar daca nu e virgina ce sa-i fac, fiecare face ce vrea cu viata lui
2 asta nu garanteaza nimic, o femeie trebuie sa experiemnteze ca sa aleaga ce isi doreste
3 de la 16 ani e ok sa faci sex
4 eu nu-mi doresc virgine, mi egal, sincera sa fie, sa nu ma dezamageasca in rest mi egal

| corbulalbrosu a răspuns:

Virginitatea a devenit ceva anacronic intro societate lipsita de prejudecati, fara inhibitii si mai ales cand ambii parteneri sunt inventivi si dornici de-a experimenta fantezii sexuale de neimaginat in urma cu foarte putini ani.

| neutrino a răspuns:

M-a ferit Cel de Sus de aceasta ipocrizie.

| LoveSleep a răspuns:

Nu văd de ce m-ar încânta sau deranja că ea e virgină.
Sunt alte 100 de lucruri care mă interesează la o fată.

| Lawliet14 a răspuns:

Pot sa folosesc cuvantul "nevirgin(a)"?

1. Un baiat nevirgin n-are niciun drept sa judece o fata nevirgina. Barbatul trebuie sa fie barbat (chiar si asa, ea este egala lui) dar fara sa-si controleze femeia. Amandoi trebuie sa fie liberi, dar totodata unul si acelasi. In general acei baieti pe care-i vezi tu aroganti in legatura cu acest fapt, sunt foarte putini si netrecuti prin viata. Imaturi as spune...

2. Un barbat nevirgin n-are niciun drept sa judece o femeie nevirgina. Un barbat virgin care ajunge la casatorie cu o femeie nevirgina, inseamna ca o accepta asa cum e. Asta sa fie singurul defect al ei, poate ca barbatul are mai multe...

3. Virginitatea nu este o ciudatenie.

4. Nu vrem doar fete virgine, dar ar fi fost un plus. Sincer, ar fi fost si mai frumos ca si baiatul sa fie virgin.

| Ibrahimovic a răspuns:

1. Sunt de parere ca trebuie sa stii foarte bine situatia fetei respective, pana sa intri intr-o relatie cu ea. Sa-i cunosti trecutul, ce a facut, cu cien a fost, etc. Pentru mine ar fi o problema ca nu mai este virgina in functie de varsta. Daca are 15 ani si nu mai e, clar nu mai am ce vorbi cu ea.

2. Mi se pare o prostie. Acum 100 de ani poate se mai practica asta cu "puritatea pana la casatorie", acum nici 10% din cei ce mai intra in biserica la nunta mai sunt "puri". Si mi se pare corect. Sa stai virgin/a pana la 25-30 de ani e o prostie. laughing)

3. 22+

4. Niciun barbat nu ar trebui sa faca mofturi in acest sens. E normal sa fie putin speriate si sa se gandeasca de mai multe ori inainte da ca vor sa faca asta, insa un barbat adevarat ar trebui sa o ajute sa treaca peste acele griji, dureri, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. am avut o iubita pentru 3 ani si eu eram virginul in relatie. ea avusese unu inaintea mea (acelasi liceu) dar doar o folosise. ce pot sa zic, in ziua de azi nu prea mai conteaza virginitatea ca o data. nu pot zice ca m-a afectat ca a facut sex ca faptul ca a facut-o cu tipul gresit.

2- cum am zis in intrebarea mea de azi (cauta la conversatii, e tot legata despre virginitate si chestii degenul ) in ziua de azi majoritatea motivelor de divort sunt icompatibilitatea sexuala si aia destrama casnicii. de aia e bine sa exista relatii sexuale inainte de nunta. pe cat de mult mananca lumea rahat cu " sexul nu conteaza " conteaza si inca cum.

3 sa fiu sincer, nu am o varsta in care sa cred asa. cred ca asta e ciudat laughing

4 nu vreau virgina neaparat, dar nu sunt atat de bou incat sa ajjuung la un copil nedorit. nedorit doar pentru ca inca sunt tanar si nu am nici casa nici mentalitaate de tata. dar in viitor mi-as dori un copil, sau 2. aici pe site am vazut multi "" ah pe "pisi"il deranja prezevativul si mi--a spus sa am incredere in el ca nu ejaculeaza in mine " aia e si marea parte in care fetele raman insarcinate.de proaste. dar si aia niste idioti. nu as face asa ceva in viata mea, daca nu ar folosii anticonceptionale sau sa am pastila de a 2 zi.

| anonimus110000 a răspuns:

Eu as vrea o fata nevirgina... Pt ca le are mai cu sexul...