| AfuckingDeathAs a întrebat:

Soooooo!big grini'm new here.please don't be rude! Cred ca am facut acest minunat cont din disperare{criza adolescentina-stupida-numita-in love}. Am o mica problema, adica imi place foarte mult de un baiat{specific ca eu sunt mai cu rocku' si chesti morbide.si el la fel} e in clasa cu mine l-am placut din momentul in care l-am vazut si de. o fata m-a ajutat:d da el a venit la mine {s-a bagat in seama} era ca o umbra {doar pentru o zi} [caterinca alea alea muzica.]apoi seara mi-a spus asa mai pe ocolite ca ma place.si eu la fel. Da, apoi a zis ca vorbim maine{a 2 zi dupa cele intamplate}. nu a mai vorbit cu minesad eu eram intrata in panica {never ever relatie}si nu stiam ce sa fac. O prietena foarte apropiata imi spunea "vezi ma ca se uita la tine"{cu ochi de catelus}etc. api a vorbit cu alta prietena a mea si ca vrea sa vorbim dupa scoala.{nu contact verbal, fizic, doar priviri}. si l-am asteptat dupa scoala si a venit cu alta fata:d.si de atunci nu a mai vorbit cu mine.Sapt urmatoare avea prietena eram sfasiata la propriucrying nici nu mi-a dat vreo sansa. dupa cateva saptamana prietena mea vazund ca nu-mi trece "chestia asta" a vorbit cu el si l-a intrebat daca ma mai place si asta a zis ca ma "placea "{la trecut}, fara sa-i spuie motivul dc nu am mai place si ea ca beleuza i-a spus ca asa crede ca el vrea sa ma faca geloasa{singurul lucru pe care d-soara la retinut din tot ce i-am zis [zeci de scenari cu privire la situatie]}. Apoi de s-a despartit de aia cred ca a mai avut inca 2-3 dupa aiathinking

Deci, nu vorbeste cu mine, ma priveste din cand in cand, cand trec pe langa el se uita cu niste ochi de catelus si ma omoara cu zilele am inceput sa cred ca e un fustangiu, sa-l injur {nu in fata}. Acum e intr-o relatie cu una de 1 saptamana{colega mea ii tine socoteala}. Am incercat ca sa-l uit sa ma uit dupa altii, da si l-am inlocuit cu unu' de-a 11, dar draq tot la el ma gandesc.

Vreau sa-l uit{dar nu pot}, vreau sa vad ce are in cap{nu se poate}, cand face vreo gluma se uita la mine si asteapta sa zambesc.sad prietena mea mereu gaseste cate o chestie p care o avem in comun {eu si dobitocus} rasul, glumele, style...mai e si chestai cu zodiilelaughing treaba asta ma cam dispera si amageste.Nu am mai placut pe nimeni atat de mult si orice fac orice dau tot la el ma gandesc.

bine cam dezordonat ce am scris mai sus, dar as vrea parerea voastra fara glume, sfaturi in prostie etc:p parere sfat daca se poate si ce mai stiti.

Eu boboaca.
multumesc anticipat!love struck

Răspuns Câştigător
| bustamante a răspuns:

Sau nu a1m3r!
Barbatii au un instinct primar sa privesca femeile ca pe un trofeu tu de exemplu nu ai vrut sa devii trofeul lui din prima seara si acum te amageste din ce am inteles mai sus ai grija ca s-ar putea sa te sape si prietena ta!
Felicitari esti un trofeu pentru el, fa-ti alt gagic sarutal innebunestel sa vada cat de mult te iubeste celalat si atunci va realiza ce a pierdut si cat de mult a pierdut si v dorii sa se intoarca la tine atunci ar trebui sa il refuzi! {daca vrei sfaturi grigu05 mess}

1 răspuns:
| a1m3r a răspuns:

Inca esti mica, daca esti boboaca presupun ca esti cls a IX la liceu nu? Si sa zicem ca ai 14, 15 ani.Cunosc sentimentul de fluturi in stomac cand simti multa iubire pentru un coleg.Dar deseori primele iubiri se termina tragic pentru ca inca sunteti mici.In concluzie fi tu insati si lui daca chiar ii place de tine le va lasa pe celalte.