Am mai văzut, sunt și șanse să țină dar și șanse să fie un dezastru. părerea mea e să stea potolită, nu văd sensu grabei, dacă e să fie, o să fie și dacă se căsătoresc peste 2-3 ani...
E foarte bine ce s-a intamplat, acum stii ca nu poti sa te iei niciodata dupa sora-ta, care nu stie pe ce lume traieste.
Nu e normal. Nu ai cum sa cunoști un om într-o luna... Cel puțin 1 an sa cunoști persoana de lângă tine și apoi pasul cel mare dacă e totul frumos între voi.
E un caz intrigant, e posibil să nu fie dragoste ci infatuare, sau e posibil să o fi iubit de mult, să fi căutat una ca ea de ani de zile. Nu putem ști, nu putem să ne dăm cu părerea. E problema lor. Tu ca soră poți încerca să vorbești cu ea, să afli dacă e sigură de asta și pe ce se bazează deciziile lor, dar mare lucru nu poți face nici tu.
Da, cunosc cazuri de oameni care au trecut prin tot felul de relații nașpa și când în sfârșit au întâlnit o persoană decentă, au făcut pasul ăsta rapid. Uneori s-a terminat bine, alteori nu s-a terminat, încă sunt împreună.
Nu îi cunoaștem ca să avem păreri.
Ciao
Intreaba-ti parintii cu cat timp inainte sa se casatoreasca s-au cunoscut. Vei fi uimita cand vei afla raspunsul. Majoritatea dintre parintii nostri, cand s-au casatorit nu aveau nici 6 luni de cand se cunoasteau.
Daca ei cred ca se potrivesc, nu aveti ce sa faceti. Nu aveti de ce sa va bagati in viata ei. Baiatul e hotarat!
Sa fie fericiti! Ce sa mai...