Sora ta sta cu el pentru bani ca daca moșul era sarac nu îi trebuia, dar el are bani si îi face ei toate mofturile si ea in schimb face sex cu el ca doar ăla nu îi da ei bani degeaba, ea te minte si se minte singura crezînd ca intre ea si el este o relatie tată fică, pe dracu cine crede asta?
Din păcate se poartă acest trend și e întotalitate foarte greșit. Nu ai ce să faci e majoară decide singură. Fetele în ziua de azi caută mai mult un bărbat cu bani decât un băiat să le iubească.
Sufera de dady issues si au nevoie de banii, Traim vremuri grele.
Nu cred ca se va schimba relatia; probabil ca barbatul e versat intr-un domeniu, sau in mai multe; vrea si el sa transmita ce a invatat. E ca un mentor. Exista tipul asta de relatie. Tu fiind barbat, te gandesti intai la sex; femeile au alte prioritati.
"am văzut că are un prieten"
Unde ai vazut? Daca e pe Fb, nu inseamna ca se intampla ceva si in viata reala.
Daca i-ai vazut in realitate, aminteste-i surorii tale ca el e insurat. Nu stiu ce probleme are sora ta de nu poate gasi un baiat de varsta ei. Are balta peste.
Poate sa fie ce crezi, poate sa nu, depinde de moralul principiilor ei daca, cu timpul, au ajuns sa se destrame, permitand altor idei sa prinda viata.
O crezi in stare sa ridice o idila intre ea si acel batran?